20/04/2024 6:43 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Λαύριο! Μυστήριο με το πτώμα που περισυνέλλεξε το Λιμενικό στη θάλασσα

Ο άνδρας, αγνώστων στοιχείων, ήταν λευκού χρώματος με γένια, ύψους περίπου 1,73μ, ηλικίας περίπου 45 με 50 ετών


Πραγματικό σοκ ήταν το θέαμα που αντίκρισαν οι επιβάτες του Blue Star χθες με ένα πτώμα να το “σέρνει” η θάλασσα. Αμέσως μόλις ενημερώθηκε το Λιμενικό περισυνέλλεξε την σορό και την μετέφερε στο λιμένα Λαυρίου. Σε ποιον ανήκει η σορός όμως; Εδώ είναι το άλυτο μυστήριο…

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Χθες το μεσημέρι ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για εντοπισμό σορού, αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε κατάσταση σήψης, στην θαλάσσια περιοχή Κέας.

Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, το οποίο περισυνέλλεξε την σορό και την μετέφερε στο λιμένα Λαυρίου. Ο άνδρας, αγνώστων στοιχείων, ήταν λευκού χρώματος με γένια, ύψους περίπου 1,73μ, ηλικίας περίπου 45 με 50 ετών και κανονικής σωματικής διάπλασης,

Οι υποψίες που υπάρχουν είναι μήπως η σορός ανήκει σε μετανάστη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να έρθει στη χώρα μας ή ακόμα και να ανήκει σέ κάποιον ο οποίος πνίγηκε και το πτώμα το παρέσυρε η θάλασσα.

Πάντως διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου, ενώ η σορός πρόκειται να διακομισθεί στο νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Δείτε το βίντεο: Προσοχή σκληρές εικόνες

Διαβάστε ακόμη:

Τραγωδία! Άφησε την τελευταία του πνοή στην Παλαιά Φώκαια

Ποιος είναι ο 49χρονος «φαντομάς» από το Πόρτο Ράφτη που έκανε την “κλοπή του αιώνα”

Δύο σταθμοί και επτά στάσεις, ο Προαστιακός προς το λιμάνι του Λαυρίου! Δες που…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *