24/04/2024 6:15 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καλέ, η Αννίτα Πάνια είναι αυτή; Πως ήταν πριν τις πλαστικές

Το μόνο που τη θυμίζει; Τα μάτια της. Όλα τα υπόλοιπα, ουδεμία σχέση έχουν με αυτό που βλέπουμε σήμερα


Την Αννίτα Πάνια από τότε που έγινε γνωστή στην τηλεόραση την ξέρουμε με το ίδιο λουκ, το ίδιο μαλλί και το μάγκικο στυλάκι. Αν δεις φωτογραφία της πως ήταν στην αρχή της καριέρας της, στα νεανικά της χρόνια θα πεις και συ σίγουρα: “Καλέ η Αννία Πάνια είναι αυτή;”.

Με το χρώμα των μαλλιών και τη μύτη της να διαφέρουν από σήμερα, η Αννίτα Πάνια δείχνει μια άλλη στις αρχές της καριέρας της.

Η Αννίτα Πάνια έχει εγκαθιδρυθεί τις τελευταίες τρεις δεκαετίες ως μια χαρακτηριστική φυσιογνωμία στην τηλεόραση, αν και στο παρελθόν υπήρξε διαφορετική εν μέρει στην εξωτερική της εμφάνιση.

Την Αννίτα, που μίλησε για το γάμο και το παιδί με τον Νίκο Καρβέλα, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τελευταία χρόνια με το ίδιο χτένισμα, το ίδιο χρώμα μαλλιών και το ίδιο, απαράλλακτο στυλ, δηλαδή κατάξανθη, εξωστρεφή και… πολύ μαγκάκι.

Γι’ αυτό και βλέποντας κανείς τον εφηβικό εαυτό της, δύσκολα θα πίστευε πως επρόκειτο για τον ίδιο άνθρωπο. Το μόνο που τη θυμίζει; Τα μάτια της. Όλα τα υπόλοιπα, ουδεμία σχέση έχουν με αυτό που βλέπουμε σήμερα. Η μοναδική φωτογραφία από τη «μικρή» Αννίτα που θα βρει κανείς ψάχνοντας στο διαδίκτυο είναι η παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη:

Λαύριο! Μυστήριο με το πτώμα που περισυνέλλεξε το Λιμενικό στη θάλασσα

Μήπως ξέρετε το μυστικό που κρύβει το Πόρτο Ράφτη;

Δύο σταθμοί και επτά στάσεις, ο Προαστιακός προς το λιμάνι του Λαυρίου! Δες που…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *