19/04/2024 11:09 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μπόρις Τζόνσον: Τι γύρευε ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας στη Νέα Μάκρη;

Πηγαίνοντας στην Κάρυστο έκανε μια στάση στο σούπερ μάρκετ για να προμηθευτεί κάποια προϊόντα


Πολλοί αναρωτηθήκατε τι γύρευε τελικά στη Νέα Μάκρη ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον. Και μάλιστα μπήκε και σε σούπερ μάρκετ να ψωνίσει. Τι σχέση έχει με την χώρα μας και την περιοχή. Υπάρχει εξήγηση… Πηγαίνοντας στην Κάρυστο έκανε μια στάση στη Νέα Μάκρη για να προμηθευτεί κάποια προϊόντα.

Εξάλλου ο πατέρας του Στάνλευ Τζόνσον έχει εδώ και δεκαετίες λατρέψει την Ελλάδα, το Πήλιο όπου διατηρεί σπίτι και έτσι ο Μπόρις Τζόνσον, μεγάλωσε και στην Ελλάδα, αφού τα καλοκαίρια ολόκληρα και όχι μόνο, τα περνούσαν εδώ!

Για αυτό και η άριστη γνώση αρχαίας Ελληνικής ιστορίας, των Ελλήνων φιλοσόφων και τα σπαστά Ελληνικά του! Καλά είχες δει. Ο παραιτηθείς πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπορίς Τζόνσον ψώνιζε μόνος του στο ίδιο σούπερ μάρκετ μαζί σου. Το τηλέφωνο σηκώθηκε σχεδόν μόνο του για να απαθανατίσει τη στιγμή.

Ο πολυφωτογραφημένος απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθεί. Χαμογέλασε και χαιρέτισε ευγενικά.

Σύμφωνα με το gossipfree.gr σχεδόν αμέσως εμφανίστηκε πίσω του η επιβλητική φιγούρα του αστυνομικού φρουρού του. Χαμογέλασε, αλλά πιο σοβαρά αυτός, και ακολούθησε τον κ. Τζόνσον στο διάδρομο με τα νωπά προϊόντα, του σούπερ μάρκετ μεγάλης, γνωστής αλυσίδας, στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης.

Λίγο μετά, όπως βλέπετε στο βίντεο από το Πρώτο Θέμα, μια γυναικεία φωνή ακούστηκε σε έναν οικείο χαιρετισμό στα αγγλικά: “Hi”. Ο Μπορίς Τζόνσον σήκωσε το χέρι του και ανταπέδωσε το ίδιο ευγενικά τον χαιρετισμό. Ζήτησε μερικές διευκρινίσεις για ένα γάλα που ήθελε να αγοράσει και συνέχισε τα ψώνια του ανενόχλητος.

Κάνει διακοπές στην Κάρυστο

Στην Κάρυστο συνεχίζουν τις διακοπές τους ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, ενώ στο Λονδίνο φορτηγά αδειάζουν την Ντάουνινγκ Στρητ και οι αντίπαλοί του τον κατηγορούν ότι ηγείται μιας κυβέρνησης φάντασμα.

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως ξέρετε το μυστικό που κρύβει το Πόρτο Ράφτη;

Το τέρμα λεωφορείων στη Λούτσα (1960) – Για δες πως ήταν

Δύο σταθμοί και επτά στάσεις, ο Προαστιακός προς το λιμάνι του Λαυρίου! Δες που…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *