02/12/2023 12:52 πμ

Αγωνία τέλος για την 64χρονη που εξαφανίστηκε στην Παιανία! Τι είχε συμβεί;

Είχε χαθεί την 19/08/2022 από τη Μονάδα Φροντίδας όπου φιλοξενούνταν


Η περιπέτεια της κας Ευαγγελίας Τσιουραντάνη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Τσιουραντάνη, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η Τσιουραντάνη Ευαγγελία 64 ετών, εξαφανίστηκε την 19/08/2022 από τη Μονάδα Φροντίδας όπου φιλοξενούνταν, στην Παιανία.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το μεσημέρι της 20/08/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η υπηρεσία Silver Alert, την 21/08/2022, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του. Η 64χρονη, βρέθηκε περιπλανώμενη στην περιοχή της Παιανίας και είναι σώα και, πλέον, ασφαλής!

Η υπηρεσία Silver Alert με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.

Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Η υπηρεσία Silver Alert στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει από το 2009 και όπως έχει αποδείξει έμπρακτα διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.

Διαβάστε ακόμη:

Γέρακας – θρήνος: “Καλό ταξίδι Χριστόφορε αγόρι μας”! Ήταν 21 χρονών

Πόρτο Ράφτη: “Τριτοκοσμική η κατάσταση στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα”

“Πόλεμος”! Όταν τα Σπάτα έγιναν γης μαδιάμ για το αεροδρόμιο! Ρόπαλα, ασπίδες & δακρυγόνα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *