29/05/2023 9:16 πμ

Είσαι για μια βουτιά στα Αστέρια της Γλυφάδας στην δεκαετία του ’60;

Tα «Αστέρια» ήταν ταυτόσημα της καλής ζωής, της ξενoιασιάς και του ανοικτού πνεύματος.


Άλλο Αστέρας κι άλλος Αστέρια! Τα Αστέρια της Γλυφάδας τη δεκαετία των 60’s είχαν άλλη χάρη και άλλη ομορφιά από τον Αστέρα της Βουλιαγμένης! Η Γλυφάδα από εκείνα τα χρόνια είχαν την αίγλη και την φήμη της άνετης οικονομικής ζωής, σε όλα τα επίπεδα.

Η Γλυφάδα αποτελούσε έναν προορισμό συνώνυμο της καλής ζωής τις περασμένες δεκαετίες. Παρότι η θάλασσα δεν είχε την ομορφιά της Βουλιαγμένης, τα «Αστέρια» της Γλυφάδας είχαν στυλ, ανέσεις και ταυτίστηκαν γρήγορα και με το καλό φαγητό αλλά και τη διασκέδαση.

Ο χορός στα «Αστέρια» με ζωντανή ορχήστρα ήταν το «κάτι άλλο» στη δεκαετία του 1960. Οι νυχτερινές εμφανίσεις περιγράφονταν στις κοσμικές στήλες, αλλά και τα μεσημέρια υπήρχε χορός για τη νεολαία που χόρευε με το μαγιό.

Η Γλυφάδα όπως αναφέρεις το apotis4stis5.com έζησε μεγάλες στιγμές από τα τέλη της δεκαετίας του ’50 έως τα τέλη της δεκαετίας του ’70, όταν σε όλη αυτήν την περίοδο τα «Αστέρια» ήταν ταυτόσημα της καλής ζωής, της ξενoιασιάς και του ανοικτού πνεύματος.

Γεμάτα με Ελληνες και ξένους, κάτω από τις πάνινες ομπρέλες, σε μπλε, πράσινο, πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα, όπως ήταν τότε η μόδα, τα «Αστέρια» έζησαν την ελληνική εκδοχή της αισιοδοξίας στη διάρκεια των μεταπολεμικών χρόνων.

Διαβάστε ακόμη:

Γέρακας – θρήνος: “Καλό ταξίδι Χριστόφορε αγόρι μας”! Ήταν 21 χρονών

Πόρτο Ράφτη: “Τριτοκοσμική η κατάσταση στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα”

Σπείρα “βούταγε” αυτοκίνητα και τα έριχνε στην αγορά! Στα Σπάτα το “στρατηγείο” τους

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *