25/04/2024 8:25 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Aρτέμιδα: 25 ευρώ ξαπλώστρα & ομπρέλα! Είναι αλήθεια;

... Και 4,50 ευρώ ο καφές


Η ξαπλώστρα και η ομπρέλα στις οργανωμένες παραλίες, είναι επί πληρωμή σε όποια παραλία κι αν πας. Πρόσφατα όμως ανέβασε κάποιος μια φωτογραφία στο fb όπου αναφέρει ότι στην Αρτέμιδα πλήρωσε 25 ευρώ για να απολαύσει το μπάνιο του, χρησιμοποιώντας ξαπλώστρα και ομπρέλα, χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.

“Viral!!!!…..25 euro η ξαπλώστρα στη Λούτσα Αττικής + 4,50 ο καφές….. αξία ανεκτίμητη!!!!…μαζι να τα φαμε!!!..”! έγραψε στο ποστ χαρακτηριστικά. Είναι αλήθεια;

Εμείς γνωρίζουμε ότι όντως τα σαββατοκύριακα οι τιμές είναι “τσουχτερές”, όχι μόνο στην Αρτέμιδα αλλά γενικώς. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Τα μπάνια του λαού δεν υπάρχουν, εκτός κι αν ματώσει η τσέπη σου. Ή αν πας σε μη οργανωμένες παραλίες οπότε δεν υπάρχουν έξοδα.

Πάντως πληροφοριακά να αναφέρουμε ότι, την προέκταση των γραμμών των πλευρών των καταστημάτων τους προς τη θάλασσα έχουν δικαίωμα να αναπτύξουν τις ξαπλώστρες οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων..

Ο χώρος ενοικιάζεται με ετήσιο μίσθωμα, που γίνεται με δημοπρασία.

Τα χρήματα τα παίρνουν κατά το ήμισυ ο Δήμος και τα άλλα μισά η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου. Ο καθορισμός των τιμών της ξαπλώστρας είναι επιλογή του εκάστοτε επιχειρηματία.

Διαβάστε ακόμη:

Γέρακας – θρήνος: “Καλό ταξίδι Χριστόφορε αγόρι μας”! Ήταν 21 χρονών

Πόρτο Ράφτη: “Τριτοκοσμική η κατάσταση στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα”

Σπείρα “βούταγε” αυτοκίνητα και τα έριχνε στην αγορά! Στα Σπάτα το “στρατηγείο” τους

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *