19/04/2024 11:33 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ακόμα τους ψάχνουν! Τι απέγινε το ζευγάρι που “χάθηκε” στο Σούνιο;

Eντοπίστηκαν πριν από λίγες ημέρες δυο σοροί στα δυτικά της νησίδας Αγίου Γεωργίου Σαρωνικού, αλλά δεν αναγνωρίστηκαν


Κυλούν οι μέρες και οι έρευνες για τους δύο αγνοούμενους, έναν άνδρα 46 ετών και μια γυναίκα 62χρονη, που χάθηκαν στο Σούνιο παραμένουν στο… σκοτάδι. Ακόμα ψάχνουν να βρουν τι συνέβη, αν και το πιο πιθανό σενάριο είναι να τους παρέσυρε η θάλασσα…

Συνεχίζεται λοιπόν το θρίλερ που ξεκίνησε από την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, με τους δύο κολυμβητές, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στα Λεγραινά Σουνίου κι έκτοτε δεν έχουν δώσει σημάδια ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του in.gr εντοπίστηκαν πριν από λίγες ημέρες δυο σοροί, η μια ενός άντρα στην Κέα και η άλλη μιας γυναίκας στα δυτικά της νησίδας Αγίου Γεωργίου Σαρωνικού.

Η αναγνώρισή τους ήταν αδύνατη, καθώς βρίσκονται σε προχωρημένη σήψη και για τον σκοπό αυτό, έχει γίνει εξέταση DNA τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται, ώστε να προχωρήσει η ταυτοποίησή τους.

Υπενθυμίζεται πως στις 7 Αυγούστου δύο κολυμβητές, ένας 46χρονος και μια 62χρονη εξαφανίστηκαν την ώρα που κολυμπούσαν στην παραλία Καπέ. Οι λιμενικές Αρχές ειδοποιήθηκαν από ιδιώτη περίπου στις 01:50 τα ξημερώματα της επόμενης.

Έπειτα από έλεγχο στα προσωπικά τους αντικείμενα, βρέθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητας τους. Επίσης διενεργήθηκε έλεγχος και στην ευρύτερη περιοχή από ξηράς και εντοπίστηκε σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο το οποίο κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ανήκει στον 46χρονο.

Ήταν εξαντλημένη λόγω covid

Οι συγγενείς της 62χρονης γυναίκα κάνουν έκκληση στις Αρχές να μην σταματήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό τόσο της μαθηματικού όσο και του φίλου της που ήταν μαζί. Μάλιστα, και ο σκύλος της γυναίκας βρέθηκε στην παραλία Καπέ στα Λεγραινά του Σουνίου ώστε να συνδράμει στην έρευνα του λιμενικού.

Συγγενής της αγνοούμενης αναφέρει πως η γυναίκα ήταν αδύναμη λόγω λοίμωξης από τον κορονοϊό που είχε περάσει πριν λίγο καιρό, ενώ συμπληρώνει ότι πριν λίγες μέρες είχε ξανακολυμπήσει στην ίδια θάλασσα. Την ημέρα που εξαφανίστηκαν οι δύο κολυμβητές φαίνεται ότι δεν φυσούσε δυνατός αέρας, κάνοντας τους συγγενείς να συνεχίζουν να ελπίζουν

Διαβάστε ακόμη:

Πολλά τα κρούσματα – Στην παραλία του Θορικού σπάνε αυτοκίνητα και βουτάνε τσάντες

Χαμός στο Αυλάκι! “Ούτε στη Μύκονο τόσα λεφτά για είσοδο σε δημοτική πλαζ”

“Mας έχουν ρημάξει στις κλοπές στην Αρτέμιδα”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *