19/04/2024 1:34 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τρομακτικό τροχαίο στη Σαρωνίδα! Τούμπαρε το αυτοκίνητο (φωτό)

Σε σοκ η νεαρή οδηγός που βρέθηκε με το κεφάλι κάτω στον ουρανό του οχήματος


Ένα τρομακτικό κυριολεκτικά τροχαίο συνέβη την Κυριακή νωρίς το πρωί στη Σαρωνίδα, όταν γυναίκα οδηγός για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χτύπησε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, με συνέπεια να αναποδογυρίσει το αυτοκίνητο!

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο, μετά το αρχικό σοκ που βρέθηκε ανάποδα με το αυτοκίνητο να έχει ντελαπάρει, βγήκε αλώβητη από το όχημα χωρίς ούτε μία γρατζουνιά! Προφανώς γλίτωσε τα χειρότερα φορώντας ζώνη…

Είχε άγιο βέβαια μετά από τέτοια τούμπα που πήρε το αυτοκίνητο, και είναι τυχερή και για έναν επιπλέον λόγο: Ότι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε μεγάλη κίνηση στον δρόμο και δεν συγκρούστηκε με άλλο όχημα ή ακόμα χειρότερα δεν πέρναγε κάποιος με ποδήλατο ή με τα πόδια σ αυτό το σημείο.

Από την τρομάρα της πάντως δεν μπορούσε πιστέψει η νεαρή οδηγός πως βρέθηκε ανάποδα με το κεφάλι κάτω στον ουρανό του αυτοκινήτου. Μόλις διαπίστωσε ότι είναι καλά και δεν έχει κάποιο πρόβλημα, κάλεσε την τροχαία για τα περαιτέρω.

Το αυτοκίνητο βέβαια είναι για συνεργείο. Αλλά ποιος υπολογίζει τις υλικές ζημιές όταν γλιτώνεις από του χάρου τα δόντια!!!

Διαβάστε ακόμη:

Μυστηριώδης νεαρός κυκλοφορεί στα Καλύβια και προσφέρει 50ευρα σε κορίτσια!!!

“Mας έχουν ρημάξει στις κλοπές στην Αρτέμιδα”

Ακόμα τους ψάχνουν! Τι απέγινε το ζευγάρι που “χάθηκε” στο Σούνιο;

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *