20/04/2024 4:19 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σοκαριστικό τροχαίο στη Βάρη με έγκυο γυναίκα! Εκσφενδονίστηκε το αυτοκίνητο

Τζιπ μπήκε με ταχύτητα στην οδό Περικλέουςκαι χτύπησε άλλο ΙΧ στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας 65 ετών


Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Βάρη. Στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν ο οδηγός και η έγκυος σύντροφός του, ενώ στο άλλο ένας 65χρονος. Από τον κρότο της σύγκρουσης των δύο οχημάτων, το ένα αυτοκίνητο εκσφενδονίστηκε μακριά, ενώ έντρομοι οι κάτοικοι πετάχτηκαν στον δρόμο να δούνε τι είχε συμβεί..

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του nou-pou.gr δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που στην περιοχή της Βάρης γ΄νονται μάρτυρες τροχαίων ατυχημάτων, σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.

Λίγο μετά της 9 μ.μ. το βράδυ της Τρίτης 23/8, τζιπ μπήκε με ταχύτητα στην οδό Περικλέους (Μαρώτη) ερχόμενο από την οδό Μητρώου και χτύπησε άλλο ΙΧ στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας 65 ετών.

Το ατύχημα ήταν σοκαριστικό, καθώς το ένα αυτοκίνητο σχεδόν εκσφενδονίστηκε και ο θόρυβος από τη σύγκρουση ήταν τεράστιος, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να πεταχτούν έντρομοι έξω, για να δουν τι συνέβη. Ευτυχώς, παρά τις υλικές ζημιές, δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Στο πρώτο όχημα επέβαιναν μάλιστα ένας άνδρας και η έγκυος σύντροφός του.

Όπως μας ενημέρωσαν οι κάτοικοι της περιοχής, στο σημείο από θαύμα δεν έχει χαθεί ακόμα κάποια ανθρώπινη ζωή – τονίζουν μάλιστα πως σε αντίστοιχο περιστατικό με μηχανάκι η κατάληξη δεν θα είναι η ίδια.

Οι περίοικοι κάνουν έκκληση να τοποθετηθεί ένα STOP στην οδό Μητρώου (που στη συνέχεια γίνεται Παρθενώνος), για να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά πριν συμβεί κάποιο δυστύχημα.

Στην ολιγόλεπτή μας στάση στο σημείο, γίναμε μάρτυρες της επικινδυνότητας της διασταύρωσης αλλά και της ανευθυνότητας των οδηγών, που τρέχουν απερίσκεπτα, παραβιάζοντας τα όρια ταχύτητας σε κατοικημένη περιοχή.

Διαβάστε ακόμη:

Μυστηριώδης νεαρός κυκλοφορεί στα Καλύβια και προσφέρει 50ευρα σε κορίτσια!!!

Προσοχή! Ζευγάρι Ρομά χτυπάει κουδούνια για να “μπουκάρουν” σε σπίτια!

“Από όλη την Αττική έρχονται στο Μενίδι για την πρέζα τους! Περπατάμε ανάμεσα σε σύριγγες”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *