29/03/2024 12:08 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αθηναΐς Νέγκα, υποκλίνομαι: Έχει λεύκη, αλλά είναι “μαγκάκι” και μας το δείχνει!

"Στο εξωτερικό δε με έχει σταματήσει κανείς να με ρωτήσει “κοπελιά τι έπαθες;”


Η Αθηναΐς Νέγκα είναι “μαγκάκι” και δεν διστάζει κάθε τόσο να μας το αποδεικνύει. Είναι στην Άνω Σύρο κι έβγαλε φωτογραφία, δείχνοντας τα πόδια και τα χέρια της με τα σημάδια της λεύκης, χωρίς δισταγμό. Αν αυτό δεν είναι “μαγκιά”, τότε τι είναι; Αθηναΐς Νέγκα, υποκλίνομαι…

Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού στη Σύρο. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Είναι γνωστή για το χιούμορ της και το πώς αντιμετωπίζει το πρόβλημα της με τη λεύκη, καθώς πολλές φορές έχει μιλήσει για αυτό δημόσια ή έχει αστειευτεί.

Στη νέα της ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηναΐς Νέγκα δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να φοράει ένα σορτσάκι και κάτω από αυτό, φαίνεται ξεκάθαρα η λεύκη της.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να την ενδιαφέρει ιδιαίτερα, καθώς φρόντισε να γράψει και ένα χιουμοριστικό σχόλιο στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηναΐς Νέγκα έγραψε: «Πήρα τη λεύκη μου για ποτό στην Άνω Σύρο».

Δείτε την ανάρτησή της:

Στο παρελθόν η Αθηναΐς Νέγκα είχε μιλήσει ανοιχτά για τη λεύκη, με την οποία διαγνώστηκε στα 16 της και το body shaming που αντιμετώπισε.

«Όσο περνάνε τα χρόνια συμβιβάζομαι περισσότερο. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι γίνεται, πήγα στον δερματολόγο και μου είπε “έχετε λεύκη, κρίμα και είστε και νέα κοπέλα”. Με έπιασαν τα κλάματα. Είναι ένα αυτοάνοσο που κανείς δε ξέρει τι το προκαλεί. Υπάρχει η λεύκη που προχωρά και η λεύκη που σταματά.

Ακόμα έχω στιγμές που μπορεί να αισθανθώ άβολα. Είναι τέτοια η αδιακρισία των ανθρώπων που σε σοκάρει. Το περιβάλλον έχει διάφορες αντιδράσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που δε πιστεύουν ότι δε γίνεται κάτι για τη λεύκη. Και οι αντιδράσεις των Ελλήνων είναι διαφορετικές. Στο εξωτερικό δε με έχει σταματήσει κανείς να με ρωτήσει “κοπελιά τι έπαθες;”. Δε το έχω αντιμετωπίσει γενναία.

Καλύπτω τα σημάδια μου όταν έχω να πάω σε μια δεξίωση ή να βγω στην τηλεόραση και όχι γιατί το κρύβω αλλά γιατί το κοντράστ μπορεί να φανεί άσχημα. Όταν θέλω να είμαι αισθητικά καλύτερη παίρνω ένα σπρέι και το καλύπτω για να αισθάνομαι εγώ καλύτερα και για να μην έχω περίεργες αντιδράσεις.

Είναι περίεργο να έχεις μια κατάσταση που σε ασχημαίνει σε έναν κόσμο που οι γυναίκες κάνουν μπότοξ από τα τριάντα… Δεν είμαι σίγουρη ότι έχουμε κάνει όντως πράγματι βήματα στο body positivity. ..Υπάρχει ένα μοντέλο με λεύκη που κάνει τεράστια καριέρα στην Αμερική αλλά νομίζω υπάρχει περιθώριο μόνο για 1-2 κοπέλες ακόμα. Kαι αυτό το μοντέλο ναι μεν έχει λεύκη αλλά όλα τα άλλα είναι τόσο τέλεια πάνω της. Νομίζω ότι το body positivity υπάρχει κάτω από ένα συγκεκριμένο πρίσμα προδιαγραφών», ανέφερε η Αθηναΐς Νέγκα.

Διαβάστε ακόμη:

Όταν βρήκαν διάσημο ζωγράφο κρεμασμένο στο μπαλκόνι του στη Ραφήνα

Αυτή είναι η παραλία του Αγ. Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη που γίνεται χαμός (βίντεο)

“Ποντικοί” χτύπησαν (σε 20 λεπτά) δυο μεγάλες εταιρείες στις Αχαρνές

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *