19/04/2024 4:32 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κορωπί: Μας έχουν κάνει τον βίο… αβίωτο

«Η ηχορύπανση από τον οικισμό των Ρομά αγγίζει τα όρια της τρέλας"


Σε μία ακόμη σοβαρή καταγγελία για αφόρητη ηχορύπανση από τον καταυλισμό των Ρομά στο Κούπι, προχώρησε ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Κορωπίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, «η ηχορύπανση από τον οικισμό των Ρομά αγγίζει τα όρια της τρέλας, με αποκορύφωμα τις μέρες κατά την διάρκεια του Δεκαπενταύγουστου».

Μάλιστα, όπως συμπληρώνεται «μία ομάδα Ρομά λυμαίνεται την περιοχή, κοροϊδεύοντας κατοίκους και αρχές», ενώ προστίθεται ότι «οι διαμαρτυρίες του Συλλόγου και των κατοίκων προς τις αρχές, δεν βρίσκουν καμιά ανταπόκριση»..

Ο ΣΠΠΚ επιτίθεται με δριμύτητα κατά όλων των υπευθύνων υπογραμμίζοντας: «Ο Αρχηγός της Αστυνομίας άφαντος, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη μας απαξιώνει, το Α.Τ. Κορωπίου ανύπαρκτο, η Δημοτική Αρχή αδιάφορη, η Περιφέρεια επίσης» καταλήγοντας ότι «οι κάτοικοι βρίσκονται στο έλεος της παραβατικότητας».

Παράλληλα ζητείται «μετά την θερινή ραστώνη των αρχών, να υπάρξει χρόνος για συνάντηση με τον Σύλλογο και δρομολόγηση ενεργειών για την αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει πάρει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις».

Διαβάστε ακόμη:

Κρίμα! Ποια ιστορική ταβέρνα έβαλε λουκέτο μετά από 74 χρόνια στην Καμάριζα;

“Αν δε σ΄ αρέσει κυρία να πάρεις ταξί”! Χαμός από παράπονα για την Γραμμή 319

Σοκ: Βιασμός γυναίκας στον Μαραθώνα!!!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *