19/04/2024 5:43 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μαραθώνας: Για τον Αντώνη ρε γαμώτο…

Φιλανθρωπικός αγώνας για πολύ καλό σκοπό


Ήταν κάτι που η Μάχη Μαραθώνα και ο πρόεδρός της, Παναγιώτης Γκιάλπης, το είχαν προαναγγείλει εδώ και καιρό. Απλώς πλέον παίρνει σάρκα και οστά.

Όπως έγραψε στο Facebook ο κ. Γκιάλπης, ήρθε σε επαφή με την ομάδα παλαιμάχων του ΠΣΑΠ όπου αγωνίζονται πολύ μεγάλα ονόματα που τίμησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ώστε τον ερχόμενο Οκτώβριο να διεξαχθεί αγώνας με στόχο την ενίσχυση του Αντώνη Γιαζιτζόγλου.

Ο Αντώνης είναι το παλικάρι από το Κάτω Σούλι που την 1η Μαρτίου του 2022 είχε σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του στη Λεωφόρο Διονύσου με αποτέλεσμα να χάσει το δεξί του πόδι και μέχρι και σήμερα να δίνει μάχη με συνεχόμενα χειρουργεία ώστε να σωθεί το αριστερό του.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα προστεθούν στο μεγάλο ποσό που χρειάζεται ο Αντώνης για να αγοράσει τεχνητό μέλος και να συνεχίσει την αποκατάστασή του.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Γκιάλπη:

Είναι στιγμές που μπροστά στο μεγαλείο και στα ψυχικά αποθέματα ενός ανθρώπου αισθάνεσαι μικρός και αδύναμος.

Αυτό συμβαίνει όταν συζητάς με τον Αντώνη Γιαζιτζογλου ένα νέο παλικάρι πατέρα δύο υπέροχων ανηλίκων παιδιών που είχε την ατυχία σε τροχαίο ατύχημα να χάσει το δεξί του πόδι και νά παλεύει μετά από πολλές οδυνηρές επεμβάσεις να σώσει το αριστερό.

Βλέποντας ένα παιδί να βάζει στόχους όχι μόνο να περπατήσει αλλά να ασχοληθεί με τον αθλητισμό καθώς και να μπορεί να κάνει ένα απλό περίπατο με τα παιδιά τού το ελάχιστο που μπορείς να σκεφτείς είναι να παλέψεις μαζί του για την υλοποίηση αυτών των στόχων.

Έτσι λοιπόν σε συνέχεια των ενεργειών που ξεκίνησαμε με το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού πριν λίγους μήνες αφού χρειάζονται αρκετά χρήματα για την αγορά τεχνητών μελών που δυστυχώς η οικογένεια του Αντώνη δεν τα έχει ήρθα σε επαφή με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου, Ατρομητου και άλλων μεγάλων ομάδων και κουμπάρο μου Θανάση Μπέλλο ο οποίος με χαρά δέχθηκε να βοηθήσει καθώς με την ομάδα του ΠΣΑΠ δίνει φιλανθρωπικούς αγώνες για τέτοιους σκοπούς, σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, έτσι ώστε να διοργανώσουμε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα με την ομάδα του ΠΣΑΠ (Καραγκούνης, Μαύρος, Γεωργαμλής, Λίμα, Μπονοβας, Μπατίστα Βαλάντη και αρκετοί ακόμα παλαιοί άσσοι τού ποδόσφαιρου) με ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της περιοχής μας (Μίχας Δ, Πικουλιδης Τ, Τσέλιος Γ, Χαχολακης Γ, Πλατσιωτας Χ και άλλοι) για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε όσο τό δυνατόν περισσότερα χρήματα και να βοηθήσουμε τον Αντώνη.

Θέλω να τονίσω ότι η ανάρτηση μου αυτή έγινε με την συγκατάθεση της οικογένειας.

Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί περίπου στις αρχές του Οκτωβρίου στο ολοκαίνουριο γήπεδο μας που βρίσκεται στο Δημοτικό στάδιο της Αφετηρίας Μαραθωνίου Δρόμου, για την ακριβή μέρα και ώρα θα σάς κρατώ ενήμερους με αναρτήσεις.

Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε όλοι και κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Και η Τριγλία Ραφήνας

Οι παλαίμαχοι του ΑΟ ΤΡΙΓΛΊΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ αγκαλιάζουν αυτήν την προσπάθεια και θέτουν την ηλεκτρονική ιστιοσελίδα τους στην διάθεση σας. με σκοπό την ανάδειξη τούτης της προσπάθειας!!
Ένας από τους σκοπούς της ύπαρξης των ομάδων των παλαιμάχων είναι τα παιχνίδια για κοινωφελείς σκοπούς!!
Είμαστε στην διάθεση σας για οτιδήποτε!;

Διαβάστε ακόμη:

Κρίμα! Ποια ιστορική ταβέρνα έβαλε λουκέτο μετά από 74 χρόνια στην Καμάριζα;

“Αν δε σ΄ αρέσει κυρία να πάρεις ταξί”! Χαμός από παράπονα για την Γραμμή 319

Σοκ: Βιασμός γυναίκας στον Μαραθώνα!!!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *