19/04/2024 11:38 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με ένα νέο υπερσύγχρονο σάρωθρο ενισχύθηκε ο Δήμος Αχαρνών

Το πολυμηχάνημα χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών


Με ένα νέο υπερσύγχρονο σάρωθρο ενισχύεται από σήμερα ο στόλος της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών και αποκτά ένα ακόμα όπλο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος. Το πολυμηχάνημα που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών αναμένεται να αλλάξει σημαντικά την εικόνα της πόλης.

Το νέο σάρωθρο (σκούπα) θα παρέχει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού μιας και έχει δυνατότητα χρήσης σε πολλά τετραγωνικά μέτρα κοινόχρηστων χώρων και αρκετά χιλιόμετρα του οδικού δικτύου της πόλης.

Η αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες του Δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά, κατά την παραλαβή του σαρώθρου:

«Παραλάβαμε σήμερα το νέο σάρωθρο του Δήμου μας, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”, με το οποίο θα βελτιωθεί σημαντικά η καθαριότητα και η αισθητική της πόλης μας. Προτεραιότητά μας η αντικατάσταση και ενίσχυση του στόλου των μηχανημάτων του Δήμου, με καινούργια, πιο σύγχρονα και ασφαλή.

Με την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων έτσι ώστε να ενισχύσουμε τις υπηρεσίες καθαριότητας προς όφελος της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου μας».

Διαβάστε ακόμη:

Κρίμα! Ποια ιστορική ταβέρνα έβαλε λουκέτο μετά από 74 χρόνια στην Καμάριζα;

“Αν δε σ΄ αρέσει κυρία να πάρεις ταξί”! Χαμός από παράπονα για την Γραμμή 319

Σοκ: Βιασμός γυναίκας στον Μαραθώνα!!!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *