29/03/2024 3:44 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κρουαζιερόπλοια: Ηξερες ότι έχουν κελί για τους παράνομους και νεκροτομείο για τους νεκρούς;

Καμπίνες, καταστρώματα κλπ είχαν την κανονική αρίθμηση πλην του 13


Είναι κάποια πράγματα που δεν πάει το μυαλό σου… Όπως ας πούμε τα κρουζιερόπλοια διαθέτουν κελί για όσους παρανομούν, είτε επιβάτες, είτε κάποιος από το πλήρωμα, ενώ υπάρχει νεκροτομείο για τους νεκρούς. Ανατριχιαστικό το τελευταίο δε συμφωνείς; Αλλά λογικό από την άλλη…

Οι εργαζόμενοι στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης συχνά μπορούν να μας αποκαλύψουν δεδομένα που ούτε καν τα φανταζόμαστε. Αλήθειες και περιστατικά που γνωρίζουν μόνο όσοι έχουν εργαστεί σε αυτά τα εργασιακά περιβάλλοντα και τα οποία ενδεχομένως δεν έχουμε φανταστεί όσοι απλώς τα επισκεπτόμαστε.

Πρόσφατα μια Αυστραλή πρώην εργαζόμενη σε κρουαζιερόπλοιο, η TikToker Lauren αποκάλυψε τρία ανατριχιαστικά δεδομένα που δεν γνωρίζουμε γι’ αυτά. Η ίδια ανέφερε μέσω του προφίλ της καταστάσεις που έχει συναντήσει η ίδια δουλεύοντας σε κρουαζιερόπλοιο, σύμφωνα με την the-sun.com.

Όπως αναφέρει η Lauren το πρώτο πράγμα που ενδεχομένως δεν γνωρίζουμε για τα κρουαζιερόπλοια είναι το γεγονός ότι διαθέτουν νεκροτομείο. Και αυτό έχει μια λογική, όπως λέει η ίδια καθώς έτσι αν τυχόν κάποιος χάσει τη ζωή του εν πλω, να μην χρειαστεί το κρουαζιερόπλοιο να βιαστεί για να δέσει σε κάποιο λιμάνι. Με αυτό τον τρόπο δεν διαταράσσεται το ταξίδι των άλλων επιβατών και ο νεκρός θα μεταφερθεί στην περιοχή που κριθεί κατάλληλη από το πλήρωμα. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, η ίδια έχει δει τη διαδικασία που βγάζουν πτώμα από το νεκροτομείο για να το κατεβάσουν από το πλοίο.

@laurentalkssmack My dog wants to chase the squirrels #cruiseship #crewmember #cruiselife #cruiseshiplife #carnival #australian ♬ original sound – lauren

Το δεύτερο ανατριχιαστικό και κάπως παράξενο δεδομένο που δεν ξέρουμε για τα κρουαζιερόπλοια είναι ότι μέσα σε αυτά οι… εγκληματίες είτε σημαντικών ποινικών πράξεων είτε λιγότερο σημαντικών δεν μένουν ατιμώρητοι. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι μέσα στο πλοίο υπάρχει κελί! Κανονικό κελί στο οποίο καταλήγει όποιος κάνει παράνομη πράξη και πρέπει να συλληφθεί. Το συγκεκριμένο κελί δεν είναι μόνο για επιβάτες αλλά και για τυχόν παραβάσεις του πληρώματος.

Τέλος, αν αυτά δεν σας φαίνονται αρκετά, η Lauren αποκάλυψε ότι στο κρουαζιερόπλοιο που εργαζόταν δεν υπήρχε ο αριθμός 13! Καμπίνες, καταστρώματα κλπ είχαν την κανονική αρίθμηση πλην του 13! Φυσικά ο λόγος δεν είναι άλλος παρά η δεισιδαιμονία που συνοδεύει αυτό τον αριθμό. Και αυτό δεν συνέβαινε μόνο σε αυτό το κρουαζιερόπλοιο που εργαζόταν εκείνη αλλά και σε άλλα.

Η νεαρή TikToker πάντως επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι το κάθε επάγγελμα κρύβει τα δικά του μυστικά…

Διαβάστε ακόμη:

Θρίλερ στον Ωρωπό! Ποιος οδηγούσε τελικά το αυτοκίνητο που χτύπησε το μηχανάκι με τον 17χρονο Βασιλάκη;

Νέα Μάκρη! “Πριν δέκα μέρες διαρρήκτες μου άνοιξαν το σπίτι”

Aττική Οδός: Προς Ραφήνα με παράκαμψη της Λ. Μαραθώνος και προς Λαύριο με διαπλάτυνση από Μαρκόπουλο

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *