01/12/2023 2:09 μμ

Δήμος Μαρκόπουλου: Προσέξτε: Πως οι λογαριασμοί για το νερό βγαίνουν σε άλλο όνομα

Εκδίδονται στο όνομα του κατασκευαστή και ο ιδιοκτήτης της οικίας ή ο ενοικιαστής να αγνοούν ή να αμελούν για την εξόφληση αυτών


Μεγάλο μπέρδεμα παρατηρείται στους λογαριασμούς του νερού στον Δήμο Μαρκόπουλου. Όπως επισημαίνει κάτοικος της περιοχής, πρέπει οι καταναλωτές να δηλώσουν σε ποιο όνομα ανήκει το κτίριο ή σε ποιον θα έρχεται ο λογαριασμός αν είναι ενοικιαστής. Διαφορετικά εκδίδονται στο όνομα του κατασκευαστή! Αποτέλεσμα φυσικά είναι να μην το πληρώνετε ή να αναρωτιέστε σε ποιον ανήκει ο λογαριασμός…

Προσέξτε τι αναφέρει κάτοικος της περιοχής και την συγκεκριμένη φωτογραφία…

“Επιτέλους, δυνατότητα αποστολής λογαριασμού ύδατος με e-mail, κατόπιν αίτησης στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας.
Όμως “φρούδες οι ελπίδες” για όσους καταναλωτές ύδατος (ιδιοκτήτες κατοικιών ή ενοικιαστών) δεν έχουν φροντίσει να δηλώσουν στο Δήμο την “κυριότητα” της ύδρευσης.

Και αυτό γιατί οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ζητούν τη προσκόμιση των αντίστοιχων δικαιολογητικών της ιδιοκτησίας ή ενοικίασης της υδροδοτούμενης οικίας ή διαμερίσματος.

Αποτέλεσμα αυτών είναι να εκδίδονται λογαριασμοί ύδατος στο όνομα του κατασκευαστή (όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση) και ο ιδιοκτήτης της οικίας ή ο ενοικιαστής να αγνοούν ή να αμελούν για την εξόφληση αυτών”.

Διαβάστε ακόμη:

Σοκ με τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκαν δυό κοπέλες στη Βούλα

“Αν δε σ΄ αρέσει κυρία να πάρεις ταξί”! Χαμός από παράπονα για την Γραμμή 319

Το τρομακτικό τροχαίο που είχε ο Αντώνης στη Νέα Μάκρη (βίντεο)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *