19/04/2024 8:11 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Λαχτάρα με τον τράπερ Trannos! Τράκαρε εκεί που έχασε τη ζωή του ο Mad Clip (video)

Στο τροχαίο, ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα! Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τραυματίες τους οποίους παρέλαβαν ασθενοφόρα


Λαχτάρα για τον τράπερ  Trannos, όταν μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ενεπλάκη σε τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, λίγο πιο πέρα από εκεί που πέρσι έχασε τη ζωή του ο Mad Clip. Φέρνοντας έτσι στο νου όλες εκείνες τις τραγικές εικόνες από το δυστύχημα που έγινε πριν ένα χρόνο…

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο γνωστός στη νεολαία τράπερ Trannos, ο οποίος τραυματίστηκε αργά τη νύχτα της Παρασκευής (2/9), σε τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της oδού Καλύμνου.

Όπως αναφέρει το notia.gr, στο τροχαίο, ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, ανάμεσά τους και το τζιπ του Trannos. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, αστυνομικοί και ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πυροσβέστες απεγκλώβισαν τραυματίες τους οποίους παρέλαβαν ασθενοφόρα ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Ο μάνατζερ του τράπερ με storie στο instagram επιβεβαίωσε το γεγονός και ανακοίνωσε πως οι επόμενες εμφανίσεις του θα αναβληθούν μέχρι νεοτέρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σημείο που έγινε το τρακάρισμα βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σημείο που πριν από ένα χρόνο έχασε τη ζωή του ο Mad Clip όπου σύμφωνα με μαρτυρίες πολλοί θαυμαστές του περνούσαν με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο που σκοτώθηκε παίζοντας δυνατά τα τραγούδια του.

Ο Trannos είναι Έλληνας rapper. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Βρίσκεται στην δισκογραφική εταιρεία Capital Music, η οποία ανήκει στην Panik Entertainment Group. Είναι 22 χρονών.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, δεν έχει τελειώσει το σχολείο αφού σταμάτησε στην δευτέρα Λυκείου.
Παλαιότερα έχει εργαστεί και ως μπάρμαν.Πρόσφατα ο Trannos βρέθηκε καλεσμένος στο κανάλι του Konilo στο Youtube. Εκεί ο γνωστός trapper αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως βρίσκεται σε σχέση.

Είναι μέλος της Trapsion Entertainment, της δισκογραφικής εταιρείας του βετεράνου rapper Billy Sio, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με την trap μουσική στην Ελλάδα. Σε ηλικία 19 χρονών ανακαλύφθηκε από τον μάνατζερ του Sio, Στέφανο Καρασαρίνη.

Ο Trannos κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο Mpam στις 27 Φεβρουαρίου του 2020.

Ακολουθούν τα singles «Kalash», «Benzo» και «Black Money». Η πρώτη του επίσημη δισκογραφική κυκλοφορία από την Trapsion Entertainment, κυκλοφορεί στις 11 Ιουλίου 2020, με τίτλο GTPM. Το κομμάτι έχει αναλάβει ως μουσικός παραγωγός ο Chico Beatz, ενώ συμμετέχουν και οι Billy Sio, Skliros και Skam, οι οποίοι είναι κι αυτοί καλλιτέχνες τις Trapsion Entertainment.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης αναπολεί τα φαγητά της γιαγιάς στη Ραφήνα

Τρόμος τα μεσάνυχτα στην Αττική Οδό! Κόπηκε στα δύο μια τεράστια πινακίδα (φωτό)

Ετοιμασίες στο Πόρτο Ράφτη! Ο Δημ. Μελισσανίδης παντρεύει τον γιό του σε γνωστή βίλα των 12 εκατ. ευρώ!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

1 σκέψη για το “Λαχτάρα με τον τράπερ Trannos! Τράκαρε εκεί που έχασε τη ζωή του ο Mad Clip (video)”

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *