18/04/2024 11:03 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προσοχή στη Νέα Μάκρη! “Δύο ύποπτοι με μηχανή παρακολουθούν τα σπίτια μας”

"Μόλις βγήκαμε να ρωτήσουμε τι θέλουν ανέβηκαν στο μηχανάκι τους και εξαφανίστηκαν"


Φόβος και αναστάτωση στους κατοίκους της Νέας Μάκρης προκαλεί το γεγονός ότι χθες το μεσημέρι κυκλοφορούσαν στην περιοχή Ερυθρός, δύο ύποπτοι, οι οποίοι με μηχανάκι γύριζαν στους δρόμους και παρακολουθούσαν τα σπίτια. Όταν τους πήραν χαμπάρι… εξαφανίστηκαν!

Κάτοικοι της περιοχής συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή σε όλους. Μόλις δουν το μηχανή με τα δύο ύποπτα άτομα να καλέσουν αμέσως την αστυνομία.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κυκλοφορούν μεσημέρι και απόγευμα, ενώ δεν απάντησαν σε ερώτηση που τους έγινε “τι θέουν εκεί και τι ψάχνουν”.

Διαβάστε το κείμενο που ανέβασαν και το κοινοποίησαν στην περιοχή της Νέας Μάκρης οι κάτοικοι, οι οποίοι διαπίστωσαν τι ρόλο παίζουν οι συγκεκριμένοι άγνωστοι άνδρες που κινούνταν με τη μηχανλη σε άγνωστα γι αυτούς μέρη.

“ΠΡΟΣΟΧΉ ΠΡΟΣΟΧΉ κάτοικοι Ερυθρός Νέας Μάκρης, ύποπτες κινήσεις 2 άτομα με μηχανάκι σκούρο χρώμα, ο οδηγός φορά μπλε κράνος. Παρακολουθούν τα σπίτια.

Πέρασαν 2 φορές μεσημέρι γύρω στις 14:00 και απόγευμα περίπου 18:00. Μόλις βγήκαμε να ρωτήσουμε τι θέλουν ανέβηκαν στο μηχανάκι τους και εξαφανίστηκαν”.

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα: Ο δρόμος έχει την δική του ιστορία – Πως έγινε πλατεία

Τρόμος τα μεσάνυχτα στην Αττική Οδό! Κόπηκε στα δύο μια τεράστια πινακίδα (φωτό)

Ο Θοδωρής έφυγε από τη Νέα Μάκρη κι από τότε άνοιξε η γη και τον κατάπιε…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *