29/03/2024 7:34 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βόμβα! Μηνυτήρια αναφορά κατά του Δήμου Παλλήνης και παντός υπευθύνου για την φωτιά της 20ης Ιουλίου

Δημήτρης Καρκούνιας: "Κατέθεσα μήνυσα για να δικαιωθούν οι συμπολίτες μου"


Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης Δημήτρης Καρκούνιας κατά του Δήμου Παλλήνης για τυχόν ποινικές ευθύνες του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, κατά της Περιφέρειες Αττικής για την καταστροφική φωτιά της 20ης Ιουλίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Καρκούνιας αναφέρει…

“Ως Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης και έχοντας ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ απέναντι στους συμπολίτες μου (που καταστράφηκαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές) , θεώρησα καθήκον μου να καταθέσω Μηνυτήρια Αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών προκειμένου να διερευνήσει τις τυχόν ποινικές ευθύνες του Δημάρχου Παλλήνης, του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Καρρά καθώς και του υπευθύνου της Περιφέρειας Αττικής, για τις πράξεις και παραλήψεις τους οι οποίες έγιναν αιτία να διαδοθεί ευκολότερα η φωτιά και να κατακαεί όλη η πόλη, ενώ θα μπορούσε να ανακοπεί η καταστροφική πορεία της.

Υπέβαλα την μήνυση αυτή με σκοπό να ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ οι συνδημότες μας και να βγει το θέμα στην επιφάνεια, γιατί δυστυχώς ενάμισι μήνα μετά την καταστροφή το θέμα αυτό “κουκουλώθηκε” και (λυπάμαι) κανένας… μα κανένας δεν ασχολείται με τις ευθύνες αρμοδίων (Δήμου-Περιφέρειας), ενώ ήδη οι “καμένοι” ξεχάστηκαν.

Η “δικαίωση” της μήνυσης αυτής με την απόδοση ευθυνών στους υπαιτίους, θα ανοίξει και τον δρόμο για τις πραγματικές αποζημιώσεις των καταστραμένων συμπολιτών μας ,κόντρα στις αποζημιώσεις “ψίχουλα” της πολιτείας”.

 

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα: Ο δρόμος έχει την δική του ιστορία – Πως έγινε πλατεία

Τρόμος τα μεσάνυχτα στην Αττική Οδό! Κόπηκε στα δύο μια τεράστια πινακίδα (φωτό)

Ο Θοδωρής έφυγε από τη Νέα Μάκρη κι από τότε άνοιξε η γη και τον κατάπιε…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *