27/03/2024 10:34 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Καλό ταξίδι Βασιλάκη”! Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τον 17χρονο διανομέα

Ο νεαρός φορούσε το κράνος του όμως ένα διερχόμενο όχημα έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με το δίκυκλο του


“Καλό ταξίδι Βασιλάκη”! Με αυτό το μήνυμα στην ομάδα που αγωνίζόταν μικρός (φωτό) αποχαιρέτησαν το φιλαράκι τους. Ένα νέο παληκάρι, μόλις 17 χρόνων έχασε τη ζωή του χθές Σάββατο 3/8 βράδυ, σκορπώντας θλίψη και πένθος στην οικογένειά του αλλά και σε όσους τον γνώριζαν. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη έξω από τις παλιές φυλακές του Ωρωπού.

Τραγωδία στην άσφαλτο στον Ωρωπό. Χθες το βράδυ, Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου ένας 17 χρονος που εργαζόταν ως διανομέας έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα. Το τροχαίο συνέβη στην Επαρχιακή Οδό Αμφιαράειου – Χαλκουτσίου έξω από τις παλιές φυλακές Ωρωπού.

Σύμφωνα με το oroposnews.com ο νεαρός φορούσε το κράνος του όμως ένα διερχόμενο όχημα έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με το δίκυκλο του άτυχου νεαρού.

Ο 17 χρονος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Καπανδριτίου και ύστερα στο Γ. Γεννηματάς όπου και διαπιστώθηκε τα ξημερώματα ο θάνατος του.

Ο άτυχος νεαρός ήταν κάτοικος Ωρωπού, μαθητής στο ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου. Περιμένουμε να μάθουμε όλοι τον λόγο για τον οποίο ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του. Γιατί το διερχόμενο όχημα έχασε τον έλεγχο; Γιατί καθυστέρησε όπως αυτόπτες μάρτυρες μας ανέφεραν το ασθενοφόρο;

“Θα σε θυμόμαστε πάντα”

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΣ Ωρωπός, για τον άτυχο νεαρό που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα στον Ωρωπό. Ο 17χρονος ειχε αγωνιστεί στην ακαδημία του ΠΑΣ Ωρωπός με την ομάδα να επισημαίνει την αφοσίωση και την αγάπη του για αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Απ αυτή τη φωτογραφία κάποιος πλέον λείπει. Ο Βασίλης Μερκούρι (τελευταίος κάτω δεξιά) άφησε χθες βράδυ τραγικά και άδικα την τελευταία του πνοή σε τροχαίο έξω απ τις παλιές φυλακές Ωρωπού. Ο Βασιλάκης υπήρξε παίκτης των Ακαδημιών μας. Ενα ευγενικό και σεμνό παιδί που θα θυμόμαστε πάντα για την αγάπη του στην ομάδα και τη διάθεσή του να βοηθήσει όπου κι αν του ζητήθηκε (από τερματοφύλακας μέχρι σέντερ φορ). Τον αποχαιρετούμε με μεγάλη συγκίνηση και ευχόμαστε στην οικογένειά του καλό κουράγιο. Μακάρι αυτός να είναι ο τελευταίος νέος άνθρωπος που φεύγει απ τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα. Καλό ταξίδι Βασιλάκη!

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα: Ο δρόμος έχει την δική του ιστορία – Πως έγινε πλατεία

Τρόμος τα μεσάνυχτα στην Αττική Οδό! Κόπηκε στα δύο μια τεράστια πινακίδα (φωτό)

Προσοχή στη Νέα Μάκρη! “Δύο ύποπτοι με μηχανή παρακολουθούν τα σπίτια μας”

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *