29/03/2024 3:00 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νεκρός ντελιβεράς! Δίωξη γιατί ο 17χρονος εργαζόταν χωρίς δίπλωμα

Διενεργείται προκαταρκτική για τον ιδιοκτήτη του σουβλατζίδικου στο οποίο εργαζόταν ο Βασίλης


Ποινκή δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του οδηγού του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με την μηχανή που οδηγούσε ο 17χρονος Βασίλης που εργαζόταν ως ντελιβεράς στον Ωρωπό με συνέπεια να χάσει τη ζωή του… Αλλά και ποινική δίωξη όπως φαίνεται θα ασκηθεί κατά του ιδιοκτήτη του σουβλατζίδικου που δούλευε ο νεαρός γιατί δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Συγκεκριμένα ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση που επέφερε το θάνατο και εγκατάλειψη ασκήθηκε σε βάρος του οδηγού του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με το μηχανάκι που οδηγούσε 17χρονος ντελιβεράς στον Ωρωπό, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αρχικά, εξαφανίστηκε μετά το δυστύχημα με τον ντελιβερά στον Ωρωπό. Στη συνέχεια εμφανίστηκε στην αστυνομία ο αδελφός του, ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ισχυριζόμενος πως αυτός οδηγούσε. Σε βάρος του μάλιστα έχει σχηματιστεί δικογραφία για ψευδή κατάθεση.

Τελικά, στο τμήμα εμφανίστηκε ο οδηγός που προκάλεσε την τραγωδία. Διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Παράλληλα, με εισαγγελική εντολή, διενεργείται προκαταρκτική για τον ιδιοκτήτη του σουβλατζίδικου στο οποίο ο 17χρονος εργαζόταν χωρίς δίπλωμα και όπως ολα δείχνουν αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να ασκηθούν νέες διώξεις και για την ανευθυνότητα που οδήγησε στον τραγικό θάνατο του.

Διαβάστε ακόμη:

Θρίλερ στον Ωρωπό! Ποιος οδηγούσε τελικά το αυτοκίνητο που χτύπησε το μηχανάκι με τον 17χρονο Βασιλάκη;

Νέα Μάκρη! “Πριν δέκα μέρες διαρρήκτες μου άνοιξαν το σπίτι”

Aττική Οδός: Προς Ραφήνα με παράκαμψη της Λ. Μαραθώνος και προς Λαύριο με διαπλάτυνση από Μαρκόπουλο

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *