28/03/2024 11:00 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Άννα από την Αρτέμιδα έκανε “Deal” με τον τραπεζίτη του Φερεντίνου

Δήλωσε συμμετοχή θέλοντας να συγκεντρώσει κάποια χρήματα που θα πάνε στο παιδί της


Ποδαρικό στο “Deal” έκανε η Άννα Σαλούστρου από την Αρτέμιδα, η οποία είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και πρώην αθλήτρια του Βόλεϊ με μεγάλη καριέρα. Στο πρώτο επισόδιο της σεζόν χθες Δευτέρα 05/09 έκανε “deal” με τον τραπεζίτη στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου.

Ένα από τα καλύτερα και μακροβιότερα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης το «Deal» συνεχίζει καθημερινά για 7η σεζόν μοιράζοντας πολλές συγκινήσεις και μεγάλα χρηματικά ποσά.

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας περιόδου, το απόγευμα της Δευτέρας, 5 Σεπτεμβρίου 2022 η τύχη έφερε αντιμέτωπη με τον Τραπεζίτη και την ίδια της την τύχη την Άννα Σαλούστρου από την Αρτέμιδα, γνωστή από τον χώρο του Αθλητισμού και συγκεκριμένα του Βόλεϊ με πολλές επιτυχίες τόσο ως Αθλήτρια, όσο και ως Προπονήτρια.

Η ίδια διαθέτει δύο πτυχία, αυτό της Γυμναστικής Ακαδημίας κι άλλο ένα πτυχίο χειρομάλαξης, ενώ θέλει κι ένα τρίτο για πιλάτες. Είναι παντρεμένη με τον Σπύρο και μητέρα μιας κόρης της Μαρίλιας. Δήλωσε συμμετοχή θέλοντας να συγκεντρώσει κάποια χρήματα που θα πάνε στο παιδί της.

Ξεκίνησε καλά καταφέρνωντας να μαντέψει την πρώτη προσφορά, ωστόσο στη συνέχεια έχασε σχεδόν όλα τα μεγάλα ποσά. Το μόνο που άντεξε λιγάκι παραπάνω ήταν ένα δεύτερο κουτί με τις 60.000 ευρώ.

Τελικά, σκέφτηκε να φύγει με ένα σεβαστό ποσό για τα δεδομένα της εποχής… Πώς; Πατήστε εδώ

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο μαγαζί κατεδαφίζει στη Ραφήνα ο Οργανισμός Λιμένος…

Νέα Μάκρη! “Πριν δέκα μέρες διαρρήκτες μου άνοιξαν το σπίτι”

Νεκρός ντελιβεράς! Δίωξη γιατί ο 17χρονος εργαζόταν χωρίς δίπλωμα

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *