23/04/2024 4:00 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μυστήριο με τον ξαφνικό χαμό του δίχρονου κοριτσιού

Τα αίτια θανάτου του να παραμένουν αδιευκρίνιστα


Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός δίχρονου κοριτσιού, το οποίο είχε μεταφερθεί εσπευσμένα διασωληνωμένο από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημίου Πατρών. Μετά από όσα ειπώθηκαν, παραμένει το μυστήριο σ αυτή την υπόθεση.

Σύμφωνα με το thebest.gr, τα αίτια θανάτου του είναι αδιευκρίνιστα και έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροτομής για να διαπιστωθεί τι στέρησε τη ζωή του παιδιού, το οποίο είχε διαγνωστεί θετικό και στον κορονοϊό.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι το δίχρονο κορίτσι μεταφέρθηκε την Πέμπτη εσπευσμένα και διασωληνωμένο, από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στο Ρίο, όπου νοσηλεύθηκε στη ΜΕΘ.

Παρότι είχε διαγνωστεί εν τω μεταξύ θετικό στον κορονoio, το παιδί δεν είχε κανένα απολύτως σύμπτωμα, ούτε πνευμονία, ούτε αναπνευστική ανεπάρκεια, με τους γιατρούς να μην αποδίδουν στον Covid τον θάνατό του, αλλά τα αίτια θανάτου του να παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί ίσως λύσει το μυστήριο, το οποίο ενισχύθηκε με την πτώση του επιπέδου συνείδησης του παιδιού, που ήταν και ο λόγος της μεταφοράς του στο ΠΓΝΠ.

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο μαγαζί κατεδαφίζει στη Ραφήνα ο Οργανισμός Λιμένος…

Νέα Μάκρη! “Πριν δέκα μέρες διαρρήκτες μου άνοιξαν το σπίτι”

Νεκρός ντελιβεράς! Δίωξη γιατί ο 17χρονος εργαζόταν χωρίς δίπλωμα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *