24/04/2024 7:09 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αποκάλυψη: Παιδιά προκάλεσαν τη φωτιά στο Κορωπί!!!

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Κιούσης έκαβε έκκληση στους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα παιδιά τους


Παιδιά προκάλεσαν τη φωτιά στο Κορωπί; Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε στις παρυφές της πόλης του Κορωπίου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο διαδικτυακό ραδιόφωνο planetwebradio.gr και στην εκπομπή «Ανατολικά» και τον Κώστα Τσαπάκη, η πυρκαγιά ενδεχομένως να οφείλεται σε παιχνίδια παιδιών στην περιοχή εκείνη.

Μάλιστα ο κ. Κιούσης έκανε έκκληση προς τους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα παιδιά τους και αν μη τί άλλο να μην τα αφήνουν με παίζουν με σπίρτα ή άλλα μέσα τα οποία μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά.

Ο δήμαρχος Κρωπίας επικαλέστηκε σχετικά τις πρώτες εκτιμήσεις των στελεχών της Πυροσβεστικής.

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι στις νοτιοδυτικές παρυφές της πόλης και αμέσως κινητοποιήθηκε η Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του δήμου ενώ επιχειρήσαν και 68 πυροσβέστες με 16 οχήματα.

Ο φόβος για επέκταση της φωτιάς ήταν ιδιαίτερα μεγάλος αφού στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι αλλά ευτυχώς υπήρξε και η παρέμβαση εναέριων μέσων (δύο αεροσκαφών και τριών ελικοπτέρων).

Τελικά η πυρκαγιά τέθηκε υπό απόλυτο έλεγχο γύρω στις δύο μετά το μεσημέρι και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις κάηκαν περίπου 30 στρέμματα με χαμηλή βλάστηση.

Διαβάστε ακόμη:

Νέα Μάκρη-Θλίψη: “Έφυγε” σε ηλικία 103 ετών η ηγουμένη της Μονής του Αγίου Εφραίμ

Koρωπί: Χαμός μετά από τροχαίο! Μεγάλο μποτιλιάρισμα

Νέες θέσεις εργασίες στο Ίδρυμα για το Παιδί “Η Παμμακάριστος”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *