18/04/2024 7:30 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Διαζύγιο-βόμβα στο Πικέρμι! Χωρίζει ο γνωστός…

Μετά παό πέντε χρόνια γάμου, δύο παιδιών και κοινής πορείας αποφάσισαν να βάλουν τέλος


Βόμβα έσκασε στο Πικέρμι, στο άκουσμα του διαζυγίου, του γνωστού δημοσιογράφου-εκδότη Πέτρου Κουσουλού με την Όλγα Ζαριφοπούλου. Το ζευγάρι μετά από πέντε χρόνια γάμου και δύο παιδιά αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους και να μην συζούν στο σπίτι στο Ντράφι.

Σύμφωνα δε, με πληροφορίες του okmag, το ζευγάρι αποφάσισε εδώ και μήνες να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ο δημοσιογράφος και η σχεδιάστρια κοσμημάτων έχουν μάλιστα υπογράψει ήδη τα χαρτιά του διαζυγίου. Πληροφορίες από πρόσωπο του περιβάλλοντος τους αναφέρουν πως δεν πρόκειται για εχθρικό διαζύγιο σεβόμενοι το καλό των παιδιών τους.

Το πρώην ζευγάρι έπαψε να ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ ο δημοσιογράφος πριν από λίγο καιρό είχε αποφύγει ευγενικά να φωτογραφηθεί για λογαριασμό γνωστού περιοδικού μαζί με τη σύζυγό του, χωρίς όμως να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο.

Το πρώην πλέον ζευγάρι γνωρίστηκε τυχαία πριν κάποια χρόνια και μόλις μετά από 9 μήνες σχέσης αποφάσισαν να παντρευτούν. Μάλιστα, στο γάμο τους η Όλγα Ζαφειροπούλου ήταν ήδη 5 μηνών έγκυος.

Η συγκίνηση του για την κόρη τους Ειρήνη ήταν μεγάλη και η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της δεύτερης κόρης τους, Βασιλείας, ένα μόλις χρόνο μετά.

Ο Πέτρος έλεγε πως τα κορίτσια του είναι το μεγαλύτερο δώρο που του έχει κάνει η ζωή και πως όσο δύσκολη μέρα και αν έχει η αγκαλιά τους τον γεμίζει δύναμη και ηρεμία.

Μέχρι που ήρθε η κρίση και η απόφαση για το τέλος του γάμου έμεναν όλοι μαζί στο ανακαινισμένο πατρικό σπίτι του δημοσιογράφου στο Ντράφι.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Κουσουλού και της Όλγας Ζαριφοπούλου ήταν τον περασμένο Απρίλιο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν η Άννα Βίσση. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει αγκαλιασμένους κατά την έξοδό τους.

Ο ίδιος έχει επιλέξει να μην μιλήσει δημόσια για το διαζύγιό του ενώ φέτος τον βλέπουμε και πάλι στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε ακόμη:

Ομαδικός βιασμός ή σεξουαλικό όργιο στον Μαραθώνα;

Αποκάλυψη: Παιδιά προκάλεσαν τη φωτιά στο Κορωπί!!!

Νέες θέσεις εργασίες στο Ίδρυμα για το Παιδί “Η Παμμακάριστος”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *