19/04/2024 5:03 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καλύβια! Μυστικός γάμος σε Πύργο με Θοδ. Αθερίδη και Σμαράγδα Καρύδη

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN


Χαρές και γλέντια στον Πύργο Μελισσοργού, στα Καλύβια όπου η κόρη του ηθοποιού Θοδωρή Αθερίδη, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και παράλληλα βάφτισαν και τον εγγονό. Παρούσα κι απαστράπτουσα φυσικά ήταν και η σύντροφος του ηθοποιού, η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία πήγε με διαφορετικό όχημα.

Ξεχωριστή και ιδιαίτερη ήταν εκείνη η μέρα για την Φωτεινή Αθερίδου και τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Το ζευγάρι των ηθοποιών παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ενώ βάφτισε και τον 3χρονο γιο του.

Οι δυο ηθοποιοί αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας γι’ αυτό και μέχρι το πρωί του γάμου δεν είχε γίνει τίποτα γνωστό για τα διπλό μυστήριο. Το ζευγάρι επέλεξε να βαφτίσει τον τριών ετών γιο του με το όνομα του παππού του, Θοδωρής και να τελέσει τον γάμο του σε έναν… Πύργο, όπως προείπαμε.

Κουμπάρα στον γάμο τους είναι η κολλητή φίλη του ζευγαριού Μαρία Παπαφωτίου, ενώ νονά του γιου τους μια επίσης καλή τους φίλη που ακούει στο όνομα Δέσποινα.

Η Ευγενία Σαμαρά που ήταν καλεσμένη του ζευγαριού, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της νύφης και του γαμπρού, θέλοντας να τους ευχηθεί.

Όπως θα δεις η Φωτεινή Αθερίδου δεν φόρεσε νυφικό, αλλά ένα λευκό μακρύ φόρεμα, ενώ και ο αγαπημένος της δεν επέλεξε το καθιερωμένο κοστούμι και προτίμησε μια πιο casual εμφάνιση.

Το «παρών» έδωσε ο Θοδωρής Αθερίδης που πήγε έχοντας δίπλα του την πρώην σύζυγό του, Ελένη Γκασούκα. Στον γάμο και τη βάφτιση πήγε και η σύντροφος του Θοδωρή Αθερίδη, Σμαράγδα Καρύδη, η οποία έφτασε με διαφορετικό όχημα.

Το ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι και συγγενείς. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν μεταξύ άλλων: η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Βλάχος και ο Χάρης Χιώτης.

Διαβάστε ακόμη:

Χριστούπολη – Σπάτα: Από στολίδι… μόνο σκουπίδι! Γιατί κύριε Δήμαρχε;

“Μαγεία η Λούτσα”! Τι έγραφε ο Φρέντυ Γερμανός το 1960

Ραφήνα: Λαχτάρα με επιβάτη εν πλώ! ‘Επεσε και χτύπησε, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *