24/04/2024 7:32 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Λαμόγια έπεισαν γιαγιά στον Γέρακα να τους ρίξει 5.000 ευρώ από το μπαλκόνι!!!

"Όσα λεφτά έχεις στο σπίτι μάζεψέ τα να σώσω το πόδι της ανηψιάς σου. Εγώ θα φέρω χρυσές λάμες να της βάλω από τη Γερμανία"


Τα λαμόγια έβρισκαν γιαγιάδες και παππούδες, τους παραμυθιάζουν και τους αποσπούν χρήματα. Αυτό έκανε μια σπείρα στον Γέρακα αλλά και σε άλλες περιοχές. Μια γιαγιά πέταξε από το μπαλκόνι 5.000 ευρώ με την πρόφαση ότι τα λεφτά θα προορίζονταν για την ανηψιά της, Κι ήταν όλες της οι οικονομίες…

Η άτυχη γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι στους επιτήδειους… 5.000 ευρώ – που ήταν όλες της οι οικονομίες – αφού την έπεισαν πως η ανιψιά της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Μία 78χρονη στον Γέρακα περιγράφει πώς τα μέλη μιας συμμορίας από λαμόγια την προσέγγισαν, ζητώντας της λεφτά για να χειρουργηθεί η ανιψιά της που υποτίθεται ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά σε ατύχημα.

Το κύκλωμα, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να βάλει ένα μέλος του να προσποιηθεί την ανιψιά της 78χρονης ασκώντας μεγάλη ψυχολογική πίεση στην ηλικιωμένη.

«Να μου λέει αυτός: Όσα λεφτά έχεις στο σπίτι μάζεψέ τα να σώσω το πόδι της ανηψιάς σου. Εγώ θα φέρω χρυσές λάμες να της βάλω από τη Γερμανία. Χρειάζονται 50.000 ευρώ», δήλωσε η ηλικιωμένη που είναι ακόμη σε σοκ, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Του λέω που να βρω 50.000 ευρώ άνθρωπέ μου.

Και να μου λέει η ανιψιά μου: “θεία δώσε τα λεφτά”. Και της έχω αδυναμία της ανιψιάς μου, αναφέρει η άτυχη γυναίκα που τελικά πέταξε από το μπαλκόνι στους επιτήδειους 5.000 ευρώ.

«Τα χρήματα αυτά τα είχα για τους γιατρούς, δεν τα είχα για τα μπουζούκια, για μία ώρα ανάγκης. Σήμερα που πήγα στο κέντρο υγείας να με κοιτάξουν, μου είπε ο γιατρός “κυρία μου εσείς έχετε υποστεί μεγάλο σοκ», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη:

Χριστούπολη – Σπάτα: Από στολίδι… μόνο σκουπίδι! Γιατί κύριε Δήμαρχε;

Η βίλα «φάντασμα» στο Νέο Βουτζά – Ποιος διάσημος κατοικούσε;

Τρόμος στην Αρτέμιδα! “Οι σφαίρες πέφτουν σαν το χαλάζι”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *