19/04/2024 4:34 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γλυκά Νερά: Καντινιέρης στις φυλακές “Aλκατράζ” ο φονιάς της Καρολάϊν

Η μικρή Λυδία, η περιουσία και οι σχέσεις με το παιδί και τους γονείς του


Καντινιέρης έγινε ο δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Εργάζεται στην καντίνα των φυλακών Μαλανδρίνου, οι οποίες είναι το… «Αλκατράζ» των ελληνικών φυλακών. Ο 34χρονος δηλώνει μετανιωμένος και προσπαθεί να περνάει τις ώρες του με εργασία ή διάβασμα.

Σε μία διαφορετική καθημερινότητα έχει μπει εδώ και αρκετούς μήνες ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, καθώς προσπαθεί να περνά ο χρόνος του στις φυλακές όσο πιο γρήγορα γίνεται είτε μέσω εργασιών είτε μέσω διαβάσματος.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μάλιστα, αποφάσισε να εργαστεί στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου και εκτίει την ποινή του, και προχώρησε σε σχετικό αίτημα, μέσα από το οποίο έγινε δεκτός. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο πελάτης του εργάζεται στην καντίνα της φυλακής.

Ο 34χρονος βρίσκεται στο λεγόμενο «Αλκατράζ» των ελληνικών φυλακών, στο Μαλανδρίνο, καθώς δεν έγινε δεκτό το αίτημά του να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού για να εκτίσει εκεί την ποινή του.

«Ο πελάτης μου βρίσκεται στις φυλακές Μαλανδρίνου μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση του σε δεύτερο βαθμό. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εργάζεται στην κεντρική καντίνα της φυλακής. Για να δουλέψει κάποιος στις φυλακές, γίνεται μια αξιολόγηση και για τον χαρακτήρα και για το αν μπορεί να προσφέρει. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει εκτίσει κάποιες ημέρες της ποινής του, επειδή εργαζόταν και πριν αλλά λόγω ισοβίων δεν προσμετράται», ανέφερε αρχικά.

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αναφέρθηκε και στη μικρή Λυδία. «Την περιουσία του την έχει γράψει όλη στην κόρη του, ό,τι έχει και δεν έχει. Δεν έχει δικαίωμα να δει το παιδί του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Δεν γνωρίζω αν γραφεί γράμματα στο παιδί του ή αν κρατάει ημερολόγιο. Το μόνο που λέει για την κόρη του, την μικρή Λυδία, είναι ότι την υπεραγαπάει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχει καμία επικοινωνία, πέρα από τον πατέρα του και την μητέρα του που μένουν στην Αλόννησο. Από την πρώτη στιγμή έχει μετανιώσει για ό,τι έχει κάνει», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά. Τέλος, όσον αφορά στις εξετάσεις που προτίθεται να δώσει του χρόνου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο κ. Παπαϊωαννίδης υπογράμμισε πως, «θα είναι μια προσωπική επιλογή του ίδιου αν δώσει πανελλήνιες εξετάσεις».

Διαβάστε ακόμη:

Λαμόγια έπεισαν γιαγιά στον Γέρακα να τους ρίξει 5.000 ευρώ από το μπαλκόνι!!!

Η βίλα «φάντασμα» στο Νέο Βουτζά – Ποιος διάσημος κατοικούσε;

Τρόμος στην Αρτέμιδα! “Οι σφαίρες πέφτουν σαν το χαλάζι”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *