29/03/2024 5:13 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Ξεσάλωσε” η Νατάσα Παζαϊτη στην πόλη της! Όχι στη Ραφήνα… (βίντεο)

Παρών και ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο κέντρο - Ποιο τραγούδι της αφιέρωσαν


Μπορεί ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής να είχε τις δικές του υποχρεώσεις, ΔΕΘ, προσωπικές συναντήσεις με πολιτικούς, η σύζυγός του όμως η Νατάσα Παζαϊτη βρήκε την ευκαιρία να “ξεσαλώσει”, για τα δικά της δεδομένα πάντα, μια και βρέθηκε στην πόλη της. Όχι στη Ραφήνα. Στη Θεσσαλονίκη απ΄όπου κατάγεται…

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, θέλησε να το ρίξει έξω και έγινε μέλος μιας μεγάλης παρέας που πραγματοποίησε νυχτερινή έξοδο στο Κυβερνείο, το γνωστό Παλατάκι, όπου πραγματοποιήθηκε μουσική βραδιά από το γνωστό κέντρο «Παρτιτούρα».

Η Νατάσα Παζαΐτη, γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, βγήκε λοιπόν για να διασκεδάσει ακούγοντας ελληνική μουσική και φαίνεται πως απόλαυσε τη νυχτερινή της έξοδο αφού γλέντησε με την καρδιά της.

Διασκέδασε με τα τραγούδια ενώ σε κάποια στιγμή της βραδιάς, ο Δημήτρης Φίστας, φίλος της Νατάσας Παζαΐτη αλλά και του πρώην πρωθυπουργού, της αφιέρωσε αγαπημένα της κομμάτια. Συγκεκριμένα αφιέρωσε στη Νατάσα το τραγούδι «Σπουδαίοι Άνθρωποι» του Κώστα Χατζή. Αμέσως μετά έκανε και μία αφιέρωση για τον πρόεδρο… Όλοι κατάλαβαν ότι εννοούσε τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, ο οποίος εκείνη την ώρα συνέτρωγε με τον Αντώνη Σαμαρά στην Καλαμαριά…

Εκείνη, από την πλευρά της έδειξε να απολαμβάνει τη βραδιά και μάλιστα είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι αρκετές φορές κουνούσε τα χέρια της στο ρυθμό της μουσικής από το τραπέζι όπου καθόταν.

Στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μαζί με δική του παρέα. Ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε διάφορα αγαπημένα κομμάτια αλλά με το «Ελεύθερος» έγινε… χαμός μέσα στο μαγαζί. Πιο αργά αφίχθη και ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ο Τζορτζ Τσούνης.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο του Dnews από την βραδιά με την έξοδο της Νατάσας Παζαΐτη:

Διαβάστε ακόμη:

H πιο sexy νύφη της χρονιάς παντρεύτηκε στη Νέα Μάκρη (φωτό)

Γλυκά Νερά: Καντινιέρης στις φυλακές “Aλκατράζ” ο φονιάς της Καρολάϊν

Για βλάβη πήρατε στην Αρτέμιδα; Tι κρίμα! “Επισκευάζουμε μόνο τις μεγάλες βλάβες και όχι τις μικρές”!

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *