20/04/2024 11:28 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σοκ! Επιτέθηκαν με πέτρες στο σπίτι του Γ.Γ. του Δήμου Σαρωνικού στις 2.30 το πρωί!!!

Για ποιο λόγο έγινε αυτή η επίθεση στην Κεντρική πλατεία Καλυβίων


Άγριο περιστατικό στον Σαρωνικό! Επιτέθηκαν με πέτρες στο σπίτι του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, Μιλτιάδη Κλάπα. Ήταν 2.30 το πρωί όταν άγνωστοι στη πλατεία Καλυβίων, πέταξαν πέτρες στο σπίτι του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Σαρωνικού χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του in.gr η «επίθεση» με πέτρες οφείλεται σε «διαφορές» του Γενικού Γραμματέα με μερίδα ατόμων που συγκεντρώνονται στην κεντρική πλατεία στα Καλύβια και όπως λέγεται βάζουν μουσική αρκετά δυνατά δημιουργώντας ενόχληση στους περιοίκους, αρκετοί εκ των κατοίκων μάλιστα λέγεται πως έχουν καταγγείλει τέτοια περιστατικά στο Δήμο.

Την σφοδρή καταδίκη του για την επίθεση στην οικία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Σαρωνικού Μιλτιάδη Κλάπα εξέφρασε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Σωφρόνης.

Π. Φιλίππου: “Δεν θα μας τρομοκρατήσουν οι τραμπούκοι”

“Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση με πέτρες στην οικία του Γ. Γ. Μιλτιάδη Κλάπα και καλούμε τους συνδημότες μας και όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να πράξουν το ίδιο.

Οι τραμπούκοι που κρύβονται πίσω από αυτές τις ενέργειες ματαιοπονούν αν πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας κάμψουν.

Δηλώνουμε αποφασισμένοι να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου οι ένοχοι να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Οι επιθέσεις αυτές συνιστούν εγκληματικές πράξεις που δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανένα δημοκρατικό πολίτη”.

Γ. Σωφρόνης: “Άθλιες πρακτικές ολίγων περιθωριακών”

«Mε σφορδρότητα καταδικάζουμε τη βίαιη επίθεση στο σπίτι του Γραμματέα του Δήμου Σαρωνικού, Μιλτιάδη Κλάπα, αλλά και τις απαράδεκτες απειλές προς το πρόσωπό του. Ο Μιλτιάδης εκτός από υπόδειγμα εργατικότητας , κατάφερε με τη συναινετική του στάση να κερδίσει το σεβασμό και τη φιλία μας.

Τέτοιου είδους ή παρόμοιες ενέργειες αποτελούν άθλιες πρακτικές ολίγων περιθωριακών και δεν απηχούν σε καμία περίπτωση το ήθος και την ευγένεια των συμπολιτών μας.

Όλη η παράταξη ‘’Σαρωνικός Αύριο’’ κι εγώ προσωπικά στεκόμαστε στο πλευρό του κ. Κλάπα και θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε με τρόπο νόμιμο, συντεταγμένο και συλλογικό να επιστρέψει η ηρεμία στο κέντρο των Καλυβίων».

Ποιος είναι ο Μιλτιάδης Κλάπας

Ο Ηλίας-Μιλτιάδης Κλάπας γεννήθηκε το 1961 στην Πρέβεζα, είναι έγγαμος και πατέρας τριών (3) παιδιών.

Σπούδασε στο Χημικό Τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1981-1985) Χημικός με κατεύθυνση την Βιομηχανική χημεία.

Εργάσθηκε στον αγροτικό τομέα στην ΕΑΣ Πρέβεζας από το 1989. Διετέλεσε Προϊστάμενος του χημείου (1989-1998), Διευθυντής της Διεύθυνσης Αγροτικών Βιομηχανιών (1999-2002), Γενικός Διευθυντής (1/2011-7/2011).

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής από το Ιούνιο του 2017 έως τον Ιούλιο του 2019.

Υπηρέτησε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Αντιδήμαρχος Πρέβεζας (1991 έως το1996).

Εκλέχθηκε Δήμαρχος Πρέβεζας το 2002 και επανεκλέχθηκε το 2006.

Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ) την περίοδο 1995-1998. Την περίοδο 2007-2010 ορίσθηκε αναπληρωτής εκπρόσωπος της Ελληνικής Αυτοδιοίκησης στο Συμβούλιο Περιφερειών της Ευρώπης.

Από τον Ιούνιο του 2016 έως και το Μάιο του 2017 ήταν Διοικητής του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Φιλιππιάδας.

Διατελεί ακόμη Επιστημονικός σύμβουλος του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας (2012-2013).

Έχει πάρει μέρος σε επιστημονικά συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες και έχει δημοσιεύσει άρθρα επιστημονικά και σχετικά με την αυτοδιοίκηση.

Διαβάστε ακόμη:

H πιο sexy νύφη της χρονιάς παντρεύτηκε στη Νέα Μάκρη (φωτό)

Γλυκά Νερά: Καντινιέρης στις φυλακές “Aλκατράζ” ο φονιάς της Καρολάϊν

Για βλάβη πήρατε στην Αρτέμιδα; Tι κρίμα! “Επισκευάζουμε μόνο τις μεγάλες βλάβες και όχι τις μικρές”!

 

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *