28/03/2024 12:16 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πόρτο Ράφτη: Ενας φρικαρισμένος/οργισμένος γονέας γράφει…

"Φανταστειτε τι θα γινει μολις ξεκινησουν οι βροχες. Μαθητες, γονεις και δασκαλοι θα παιζουν λασπομαχιες"


Έξαλλος είναι ένας γονέας στο Πόρτο Ράφτη, ο οποίος μάλιστα δηλώνει φρικαρισμένος και οργισμένος, με την κατάσταση που επικρατεί με ένα δρόμο μπροστά στο 2ο Δημοτικό σχολείο. Όπως λέει ο ίδιος είναι χάλια εδώ και 2 – 2,5 μήνες. Κρούει δε, τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει φθινόπωρου και χειμώνα.

Ιδού τι αναφέρει ο εξοργισμένος γονέας στο Πόρτο Ράφτη…

“Αφιερωμενη η φωτο στη δημοτικη αρχη… Αν δεν το γνωριζουν δημαρχος, παραταξεις, Γκρουεζες, Μαυρογυαλουροι και δημοτικοι συμβουλοι (πρωην και νυν), επειδη μιλαμε για το 2ο Δημοτικο σχολειο Πορτο Ραφτη και οχι για καποιο σχολειο στο Μαρκοπουλο, να σας ενημερωσουμε οτι αυτος ο δρομος μπροστα στο σχολειο, ειναι ετσι εδω και 2-2,5 μήνες αλλα ουδεις ασχολειται να τον ξανακανει δρομο.

Φανταστειτε τι θα γινει μολις ξεκινησουν οι βροχες. Μαθητες, γονεις και δασκαλοι θα παιζουν λασπομαχιες για να πανε και να φυγουν απο εκει.

Συνεπως τις φανφαρες που διαβαζω, οτι καθαριστηκαν τα κλιματιστικα στις αιθουσες και μπηκαν καδοι ανακυκλωσης στο σχολειο μας, να τις λετε μεταξυ σας και οχι να πιστευετε οτι ειναι κατορθωμα επειδη κανατε καποια ελαχιστα απο τα αυτονοητα! Καταλαβατε Γκρουεζες;

Και να ξεκαθαρισουμε κατι ακομα: Ο,τιδηποτε θυμιζει σχολειο σε αυτο το hot spot, ειναι γιατι το εφτιαξε το δ.σ. του Συλλογου Γονεων. Συνεννοηθηκαμε πιστευω…

Υ.Γ. Επειδη χορτασαμε γελοιες δικαιολογιες, αστειοτητες τυπου: δεν ειναι δικη μας αρμοδιοτητα ή ευθυνη αυτο, δεν ξερουμε, φταιει ο εργολαβος, η Περιφερεια, ο κακος καιρος, η κλιματικη αλλαγη, να τις λετε μεταξυ σας εκει που τα ξυνετε μετα συγχωρησεως, δηλαδη στα δημοτικα σας συμβουλια.

Ενας φρικαρισμενος/οργισμενος γονεας…”.

Διαβάστε ακόμη:

Σοκ! Επιτέθηκαν με πέτρες στο σπίτι του Γ.Γ. του Δήμου Σαρωνικού στις 2.30 το πρωί!!!

Θλίψη στη Ραφήνα! “Έφυγε” η Σωτηρία Μαργωμένου

Τους έσπασαν τα νεύρα στην Αρτέμιδα: “Γιατί ρε μάστορα να ακούω με το στανιό τον “Trasher” στη διαπασών;”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *