29/03/2024 1:08 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τι “μαγειρεύει” ο Άκης Πετρετζίκης στη Ραφήνα; (φωτό)

Ο διάσημος σεφ βρέθηκε στην περιοχή και αμέσως άρχισαν οι απορίες...


Ο πρώτος έλληνας Master Chef στη Ραφήνα; Ναι είναι πραγματικότητα… Ο διάσημος σεφ Άκης Πετρετζίκης φωτογραφίζεται στην παραλία της Ραφήνας, κι όλοι πλέον αναρωτώνται “τι μαγειρεύει ο Άκης στη Ραφήνα;”. Έλα μου ντε…

Ο διάσημος σεφ ντυμέος απλά και με το σακίδιο στην πλάτη, δεν αρνήθηκε στην Κατερίνα Παπαδοπούλου να βγάλουν μια σέλφι, και να χαρίσει στους φίλους και στις φίλες του στη Ραφήνα, ένα μεγάλο χαμόγελο.

Μάλιστα σε ανάρτησή της στο fb έγινε και η σχετική πλακίτσα: “Κατερίνα τι σου μαγείρεψε ο Άκης;”. Τυχερό κορίτσι…

Μια και μιλάμε για τον Άκη Πετρετζίκη να πούμε ότι έγινε αρχικά γνωστός το 2010, όταν κέρδισε τον τίτλο του πρώτου Έλληνα MasterChef στην πρώτη σεζόν της ομώνυμης σειράς. Στα επόμενα χρόνια έγινε ακόμα πιο δημοφιλής μέσω των πολλών τηλεοπτικών του εκπομπών, της διαδικτυακής του παρουσίας, των βιβλίων μαγειρικής του και των εστιατορίων του.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση μέχρι τα 16 του χρόνια. Στα 18 του μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει λογιστική, στο ΤΕΙ Λογιστικής Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, το 2004 ξεκίνησε και τις σπουδές του στη σχολή μαγειρικής Le Monde.

Το 2014, ξεκίνησε την εβδομαδιαία διαδικτυακή εκπομπή Kitchen Lab στο ελληνικό του κανάλι στο YouTube, αλλά και την εκπομπή Akis Kitchen στο αγγλικό κανάλι, στην οποία  μοιράζεται τις συνταγές του στα αγγλικά. Από το 2014 μέχρι και σήμερα, ακολούθησαν διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές στις οποίες ο Άκης Πετρετζίκης ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής.

Στις 13 Ιουνίου 2019, ο Άκης Πετρετζίκης κατέρριψε ένα ρεκόρ Γκίνες στην Θεσσαλονίκη, φτιάχνοντας 3.378 μπέργκερ σε 1 ώρα (προηγούμενο ρεκόρ 2220 μπέργκερ – Ισπανία 2016). Το 2019 δέχτηκε την πρόταση του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού BBC One, για την συμμετοχή στην εκπομπή Ready Steady Cook το 2020.

Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και έχει δυό παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Διαβάστε ακόμη:

Η απάντηση του Δημάρχου Δ. Μάρκου για το τροχόσπιτο στην Αρτέμιδα

Πόρτο Ράφτη: Ενας φρικαρισμένος/οργισμένος γονέας γράφει…

Σοκ! Νεκρός 82χρονος στην Αρτέμιδα – Δίπλα του βρέθηκε μια καραμπίνα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *