20/04/2024 8:02 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μάτι (νέο περιστατικό)! Πήρε στο κυνήγι τους διαρρήκτες – Έγιναν λούηδες!!!

Όχι μόνο τους πήρε χαμπάρι, αλλά είχε το θάρρος να βγει έξω και να τους τρέψει σε φυγή με αποτέλεσμα να φύγουν άρον άρον


Tρίτωσε το κακό στο Μάτι, με νέο περιστατικό διάρρηξης. Μετά τις δύο περιπτώσεις που σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με το τι ακριβώς έγινε, τώρα ήρθε να προστεθεί μια απόπειρα κλοπής. Και λέμε απόπειρα διότι με το που τους πήρε χαμπαρι ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας τους πήρε στο κυνήγι. Οι υποψήφιοι διαρρήκτες-κλέφτες έγιναν… λούηδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Marathon Press, το ίδιο βράδυ της Τετάρτης επιχείρησαν να εισβάλουν και σε μονοκατοικία της οδού Μυκόνου.

Για κακή τους τύχη όμως, ο ιδιοκτήτης όχι μόνο τους πήρε χαμπάρι, αλλά είχε το θάρρος να βγει έξω και να τους τρέψει σε φυγή με αποτέλεσμα να φύγουν άρον άρον.

Η πληροφορία για σπείρα που έχει βάλει στο μάτι το… Μάτι επιβεβαιώνεται και από την αστυνομία.

Να θυμίσουμε και τις δύο προηγούμενες περιπτώσεις που προαναφέραμε. Στο πρώτο, που έγινε πριν από περίπου μία εβδομάδα, αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα από το σπίτι, όχι όμως ιδιαίτερης αξίας.

Στο δεύτερο, που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε μονοκατοικία στην οδό Ακροπόλεως, επέδειξαν απίστευτο θράσος. Ο ένας από τους δράστες μπήκε στο σπίτι λίγο μετά τις 00.30, την ώρα που ο ένοικος κοιμόταν, ενώ ο δεύτερος κρατούσε τσίλιες απ’ έξω.

Αφού έκαναν άνω κάτω το εσωτερικό της οικίας, έφυγαν παίρνοντας ένα πολύ μικρό χρηματικό ποσό. Άξιο αναφοράς είναι ότι το θύμα δεν πήρε είδηση τι συνέβη και το κατάλαβε το πρωί.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν κάτοικοι, η αστυνομία τους έχει ενημερώσει ότι πρόκειται για δυάδα δραστών που ψάχνει υποψήφια για διάρρηξη σπίτια στην ευρύτερη περιοχή.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *