23/04/2024 2:58 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Απόρθητο φρούριο η βίλα του Ψινάκη στο Νέο Βουτζά! Τι έγινε;

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN


Ο Ηλίας Ψινάκης είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, από τους κατοίκους του Μαραθώνα και όχι μόνο, για την απουσία του στη φονική πυρκαγιά του 2018 στο Μάτι. Εκείνη την περίοδο ο τότε δήμαρχος, σύμφωνα με λεγόμενα κυκλοφορούσε με πολυπρόσωπη αστυνομική φρουρά, ενώ είχε μετατρέψει τη βίλα του στο Νέο Βουτζά σε απόρθητο φρούριο.

Σε… οχυρό είχε μετατρέψει ο τότε δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης τη βίλα του στον Νέο Βουτζά, λίγους μήνες μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι που στοίχισε τη ζωή σε 103 ανθρώπους!

Οσοι περνουσαν έξω από το πολυτελές οίκημα δεν μπορούσαν παρά να νιώσουν έκπληξη, αντικρίζοντας τα βαριά συρματοπλέγματα που είχαν τοποθετηθεί περιμετρικά του οικοπέδου, και αναρωτιόντουσαν: «Τι φοβάται ο Ψινάκης;»

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη βίλα στον Νέο Βουτζά απασχολεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε τότε η εφημερίδα “Espresso”, ο τότε δήμαρχος Μαραθώνα, που για πολλούς θεωρείτο persona non grata στην περιοχή εξαιτίας της απουσίας του τις κρίσιμες ώρες της πυρκαγιάς του 2018, την επόμενη μέρα της εθνικής τραγωδίας είχε βγει στις κάμερες και είχε ισχυριστεί ότι και το δικό του σπίτι κάηκε από τη φωτιά!

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ τον είχε βγάλει ψεύτη, καθώς αποδείχθηκε πως, πέρα από κάποιους… φοίνικες και μερικές ξαπλώστρες, οι φλόγες δεν έκαψαν κάτι άλλο! Στην καμένη γειτονιά του Ηλία Ψινάκη βρισκόταν αυτές τις μέρες και ένα σκαπτικό μηχάνημα, το οποίο εκτελούσε έργα.

Πολλοί είχαν χαρακτηρίσει την κίνηση του εκκεντρικού μάνατζερ να περιφράξει τη βίλα προσπάθεια να ενισχύσει την ασφάλειά του. Χαρακτηριστικά είναι όσα λέγονταν τότε ότι ο κ. Ψινάκης εμφανιζόταν στα δημοτικά συμβούλια με ισχυρή αστυνομική φρουρά 20-30 ανδρών!

Διαβάστε ακόμη:

Συναγερμός σε Αρτέμιδα και Σπάτα! Τι συμβαίνει;

Μάτι: Οι διαρρήκτες μπήκαν, έφυγαν… κι εκείνος κοιμόταν. Χαμπάρι δεν πήρε

Μάτι (νέο περιστατικό)! Πήρε στο κυνήγι τους διαρρήκτες – Έγιναν λούηδες!!!

Πόρτο Ράφτη: “Αφήστε και λίγο χώρο να περάσουν τα παιδιά για το σχολείο”!!!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *