24/04/2024 8:00 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σάκης Ρουβάς: Από το Νέο Βουτζά στα έδρανα της Βουλής!

Ο γνωστός καλλιτέχνης εδώ και καιρό φλερτάρει με την ιδέα της ενεργού εμπλοκής του στην πολιτική


Ο Σάκης από την σπιταρόνα στο Νέο Βουτζά “μετακομίζει” στο Κοινοβούλιο; Αφήνει τις πίστες και το τραγούδι για να κατέβει στην πολιτική; Αν κρίνουμε από ένα δημοσίευμα που ανφέρει ότι ο Ρουβάς “ψήνεται” να κατέβει στις εκλογές, γιατί όχι! Μάλιστα απ΄ότι λένε έχει ξεκινήσει μαθήματα από επικοινωνιολόγους ώστε να μάθει καλά να απαντάει σε ερωτήσεις που αφορούν την κυβέρνηση, την πολιτική και όλα αυτά.

Ο γνωστός καλλιτέχνης εδώ και καιρό φλερτάρει με την ιδέα της ενεργού εμπλοκής του στην πολιτική, κάτι που μάλλον δείχνει να λαμβάνει ”σάρκα και οστά” στις επικείμενες εκλογές!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σάκης Ρουβάς ήδη έχει ξεκινήσει εντατικά μαθήματα από επικοινωνιολόγους της ΝΔ, προκειμένου να εκπαιδευτεί στα της πολιτικής, στη ρητορική, στις βασικές αρχές του κόμματος και στον τρόπο με τον οποίο θα αποφεύγει τις πιθανές ”παγίδες” που θα του στήσουν οι αντίπαλοι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ετοιμάζεται για ηχηρές κινήσεις της τελευταίας στιγμής, όπως αυτή του Κερκυραίου τραγουδιστή, θέλει με τη συγκεκριμένη επιλογή να εισαγάγει τον λόγο της ΝΔ στα νεανικά κοινά.

Στην Πειραιώς εκτιμούν ότι με την επιλογή του Σάκη Ρουβά, πολλοί νέοι ψηφοφόροι, θα ενδιαφερθούν να ακούσουν το ”γαλάζιο” αφήγημα και κατ’ επέκταση, να δώσουν την ψήφο τους στο ίνδαλμά τους και στο κόμμα της κυβέρνησης.

Πέρυσι, μετά την έντονη φημολογία για κάθοδο του δημοφιλούς καλλιτέχνη στην πολιτική, ο κ. Μητσοτάκης είχε πει : «Θέλω πολύ να με υποστηρίξει ο Σάκης Ρουβάς στην προεκλογική περίοδο, αλλά δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιό μας». Από την πλευρά του, ο Σάκης Ρουβάς είχε πει ότι η πολιτική τον ενδιαφέρει και ότι, αν έρθει η στιγμή που θα αισθανθεί την ανάγκη να εμπλακεί σε αυτήν, θα το κάνει.

Διαβάστε ακόμη:

Βάλτε επιτέλους ένα επιπλέον φανάρι! Νέο τροχαίο μπροστά στο Κέντρο Υγείας Σπάτων

Λιμάνι Πειραιά – Αεροδρόμιο Σπάτων σε λιγότερο από μια ώρα! Τι αλλάζει από Σεπτέμβριο

Γενέθλια υπερπαραγωγή στο Πορτο Ράφτη (φωτό)

Αυτός είναι ο τύπος που είχε κατακλέψει τον κόσμο στο αεροδρόμιο στα Σπάτα (βίντεο-ντοκουμέντο)

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *