26/04/2024 12:36 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τροχαίο με τραυματίες στη Ραφήνα – Έκλεισε η Λ. Φλέμινγκ (φωτό)

Έχει χτυπήσει μία γυναίκα η οποία έχει τις αισθήσεις της. Ακόμα ένα άτομο φαίνεται να έχει τραυματιστεί, πιο ελαφρά


Δεν ξεκίνησε καλά η εβδομάδα αφού πριν λίγη ώρα, σοβαρό τροχαίο είχαμε στην κεντρική Λεωφόρο της Ραφήνας, τη Λ. Φλέμινγκ με δύο τουλάχιστον τραυματίες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Ο δρόμος έκλεισε προς το παρόν και οι διερχόμενοι έχουν σπέυσει πάνω από τους τραυματίες για να τους δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Μετά από λίγο ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ η αστυνομία ήρθε αμέσως.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί στη Λεωφόρο Φλέμινγκ στο ύψος του παλιού Μύλου απέναντι από το My Market. Σύμφωνα με το irafina.gr μία γυναίκα προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο και λίγο πριν φτάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο ζαλίστηκε και έπεσε στο οδόστρωμα. Εκείνη την ώρα από το σημείο περνούσε μία μηχανή, ο οδηγός της οποία για να αποφύγει την γυναίκα έριξε κάτω το μηχανάκι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και διερχόμενοι οδηγοί αλλά και περαστικοί σταμάτησαν για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, όπως και ο γιατρός Κώστας Αραπκιλής.

Μετά από λίγο ένας οδηγός ΙΧ που περνούσε από το σημείο, παρατηρούσε όλα όσα συνέβησαν χωρίς να έχει την προσοχή του στον δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε παρκαρισμένο όχημα.

Αυτή την ώρα στη Λεωφόρο Φλέμινγκ βρίσκεται περιπολικό της Αστυνομίας και άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ που έχουν κλείσει το ρεύμα προς Ραφήνα.

Φωτό: Χρ. Ιωάννου

Διαβάστε ακόμη:

Η “σιδηρά κυρία” των υποδημάτων που ήταν αγρότισσα στον Μαραθώνα!

Ηλιας Μελέτης: Στο σπίτι του ηθοποιού στο Μενίδι θυμίζει “Τα καλύτερά μας χρόνια”! (φωτό)

Σπάτα: “Βγήκε από το στοπ ένα ταξί, έπεσα πάω του και…”

Πόρτο Ράφτη: “Έρχεται το ΚΤΕΛ μετά από 35 λεπτά και δε σου μιλάνε κι από πάνω”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *