29/03/2024 10:41 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Ως πότε δεν θα έχει δημοτική συγκοινωνία ο Δήμος Μαρκόπουλου; Στο Κολοκοτρωνίτση μένουμε;”

Όλο και περισσότεροιδημότες, τον τελευταίο καιρό απευθύνουν και απαιτούν μιαν απάντηση από την δημοτική αρχή


“Ολόκληρος ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας Ανατολικής Αττικής, δεν θα πρέπει κάποτε να αποκτήσει την δική του δημοτική συγκοινωνία με συχνά και τακτικά δρομολόγια για να μπορούν οι δημότες του να εξυπηρετούνται σε όλην την πόλη, Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη“;

Είναι το ερώτημα που όλο και περισσότεροι κάτοικοι, τον τελευταίο καιρό απευθύνουν και απαιτούν μιαν απάντηση από την δημοτική αρχή του Δήμου Μαρκοπούλου. Ένα εύλογο ερώτημα θα συμπληρώναμε, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα ενισχυθούν τα δρομολόγια για τις ενδιάμεσες ώρες που δεν περνάει το ΚΤΕΛ. Όπως λένε και οι ίδιοι οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι περιμένουν πως και πως να δοθεί μια λύση.

“Σωστό να πηγαίνει στις γειτονιές να μην αναγκάζονται οι άνθρωποι να παίρνουν τα αυτοκίνητά τους. Να κάνει στάση στο Κέντρο Υγείας, στις τράπεζες να πηγαίνουν οι μεγάλοι άνθρωποι να βγάλουν χρήματα να έχει στάση στα σούπερ μάρκετ, στην λαϊκή στα ιατρικά κέντρα. Όλοι οι δήμοι το έχουν και αν ο δήμος δεν μπορεί να πάρει λεωφορεία από το ΕΣΠΑ! Και άνθρωποι θα βρουν δουλειά με αυτό. Να πάμε μπροστά. Και όχι να περιμένουμε το ΚΤΕΛ”, συμπληρώνει ένας άλλος κάτοικος της περιοχής.

Ένας άλλος δημότης έχει μια άλλη άποψη: “Ο μόνος λόγος για να βάλει ο Δήμος Μαρκοπούλου δημοτική συγκοινωνία είναι για να περάσουν να μας πάρουν για κανένα πανηγύρι στην πλατεία.. .και αυτό αφορά και τους πριν και τους τώρα και τους μετά. Ποτέ δεν πρόκειται να γίνει απολύτως τίποτα με την συγκοινωνία στην περιοχή μας, θα μείνουμε με τα ΚΤΕΛ και με το ωτοστόπ…”

Ενώ κάποιος δημότης θυμήθηκε τη σειρά του Χάρη Ρώμα: “Εδώ δεν έχει συγκοινωνίες απλές θα έχει δημοτική; Ακόμα με Κτελ είκοσι λεπτά από Αττική για Αθήνα δίπλα στο αεροδρόμιο και είναι λες και μένουμε στο Κολοκοτρωνίτση“…

  • Φωτό αρχείου

Διαβάστε ακόμη:

Η “σιδηρά κυρία” των υποδημάτων που ήταν αγρότισσα στον Μαραθώνα!

Ηλιας Μελέτης: Στο σπίτι του ηθοποιού στο Μενίδι θυμίζει “Τα καλύτερά μας χρόνια”! (φωτό)

Τροχαίο με τραυματίες στη Ραφήνα – Έκλεισε η Λ. Φλέμινγκ (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *