26/04/2024 12:36 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όλη η αλήθεια! Οι σχέσεις Λιάγκα – Σκορδά μετά το τηλεοπτικό «διαζύγιο»

Τι συμβαίνει με τους δύο παρουσιαστές;


Ήταν 8 Ιουλίου του 2022 όταν η Φαίη Σκορδά, αποχαιρέτησε οριστικά πλέον το κοινό της από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 για να βρεθεί λίγους μήνες μετά στην οικογένεια του ΣΚΑΪ με την εκπομπή Πρωινό Μας, που έκανε πρεμιέρα πριν από μία εβδομάδα…

Σύμφωνα με το tv-24.gr πέρα από το «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά πήρε ένα δεύτερο τηλεοπτικό «διαζύγιο» και με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο παρουσίαζαν μαζί την εκπομπή μέχρι πέρυσι. Πολλά γράφτηκαν για τις μεταξύ τους σχέσεις και για τους λόγους που χωρίστηκαν, ωστόσο οι δυο τους αποφάσισαν να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους και μην αφήσουν τις κακές γλώσσες να επικρατήσουν.

Εντάξει, η Φαίη έκανε ένα σχόλιο στην πρεμιέρα που θα μπορούσε να θεωρηθεί σπόντα, ωστόσο στις δηλώσεις που έκανε λίγο αργότερα ξεκαθάρισε πως δεν πήγαινε στον Λιάγκα.

Πώς είναι οι σχέσεις της Φαίης και του Γιώργου 

Πολλά ακούστηκαν, πολλά γράφτηκαν αλλά η αλήθεια είναι μία και την έχουμε εμείς εδώ αποκλειστικά στο Tv-24.gr! Η Φαίη και ο Γιώργος έχουν μεγάλη ιστορία, η οποία έχει δείξει πως όσα χρόνια και να περάσουν θα έχουν πάντα κάτι που θα τους ενώνει και αυτό δεν είναι άλλο από τα παιδιά τους. Οι δυο τους συνεννοούνται άψογα για τα θέματα που αφορά στα παιδιά, ενώ η παρουσιάστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο καλός μπαμπάς είναι ο Γιώργος Λιάγκας.

Οι δυο τους, δεν έχουν λόγο να έχουν άσχημες σχέσεις. Άλλωστε τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Φαίη Σκορδά είναι έμπειροι παρουσιαστές και δεν αγχώνονται για τις διαφορές που μπορεί να υπάρχουν στα νούμερα τηλεθέασης μιας και βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της σεζόν.

Στην τελική τα νούμερα είναι απλά νούμερα και πάντα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Η ίδια η Φαίη Σκορδά, σε αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο Tv-24.gr είχε εξηγήσει πως θέλει να βλέπει το Πρωινό να τα πηγαίνει καλά καθώς εκεί βρίσκονται άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκε για σχεδόν μία δεκαετία.

Διαβάστε ακόμη:

Σοκ στη Λ. Βραυρώνος: Τον πήρε ο ύπνος και αναποδογύρισε το αυτοκίνητο (φωτό)

“Ως πότε δεν θα έχει δημοτική συγκοινωνία ο Δήμος Μαρκόπουλου; Στο Κολοκοτρωνίτση μένουμε;”

Τροχαίο με τραυματίες στη Ραφήνα – Έκλεισε η Λ. Φλέμινγκ (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *