20/04/2024 5:21 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Τροχαίο στη Λ. Φλέμινγκ – Πεσμένος στην άσφαλτο ο οδηγός μηχανής

Χτύπησε στο κεφάλι και τον μετέφερε το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο


Νεό τροχαίο στη Λεωφόρο Φλέμινγκ στη Ραφήνα. Ήταν μετά τις 13.00 το μεσημέρι όταν στο ύψος του βενινάδικου ΒΡ,  οδηγός έχασε ξαφνικά τον έγεγχο της μηχανής και έπεσε στην άσφαλτο, χτυπώντας το κεφάλι του. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι περαστικοί για τις πρώτες βοήθειες, ειδοποίησαν το ασθενοφόρο και μετά από λίγο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:15 το μεσημέρι της Τρίτης (20/9) στη Λεωφόρο Φλέμινγκ στην Ραφήνα, μπροστά από το πρατήριο καυσίμων της BP.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, ο οδηγός μηχανής που κινούνταν επί της Λεωφόρου Φλέμινγκ με κατεύθυνση προς Ραφήνα έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Δεν υπήρξε εμπλοκή άλλου οχήματος. Ο οδηγός της μηχανής που έχει τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά, φαίνεται να πάτησε φρένο απότομα κι αυτό είχε ως συνέπεια να χάσει τον έλγχο και να πέσει κάτω.

Εξαιτίας του τροχαίου είχε δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα.Μετά από λίγο έφθασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ η κίνηση σταδιακά αποκαταστάθηκε.

Διαβάστε ακόμη:

Σοκ στη Λ. Βραυρώνος: Τον πήρε ο ύπνος και αναποδογύρισε το αυτοκίνητο (φωτό)

Η τραγωδία που συγκλόνισε τη Λούτσα – Έξι νεκροί

Τροχαίο με τραυματίες στη Ραφήνα – Έκλεισε η Λ. Φλέμινγκ (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *