28/03/2024 6:03 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

O Αρναούτογλου θα μας “τρελάνει”: Έρχεται καύσωνας με θερμοκρασία 33-34 βαθμούς

Μετά το κρύο και τον πρόσκαιρο "χειμώνα", θα ξαναβάλουμε τα κοντομάνικα


Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου βάλθηκε να μας… “τρελάνει”! Όχι ο ίδιος φυσικά αλλά οι προβλέψεις του για τον καιρό, που μας έχουν φέρει στο αμήν! Μια κρύο, μια ζέστη. Σύμφωνα λοιπόν με τον καιρό των επόμενων ημερών, έρχεται καύσωνας -ναι καλά διαβάσατε- και η θερμοκρασία θα ανέβει στους 33-34 βαθμούς! Γι αυτό μην βιάζεστε με τα χειμωνιάτικα που πρέπει να βγάλετε από τη ντουλάπα σας.

Σήμερα η ημέρα μπορεί αν ήταν κρύα και άστατη, με πολλές βροχές, ωστόσο από αύριο τα σύννεφα θα υποχωρήσουν, δίνοντας μόνο κάποιες τοπικές μπόρες.

Την Παρασκευή και όσο οδεύουμε προς το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα βελτιωθεί, με θερμοκρασίας ανεβασμένες για την εποχή, με περιοχές μάλιστα που την Κυριακή θα αγγίξουν τα 30άρια.

Η Δευτέρα λοιπόν σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα είναι ηλιόλουστη, (εκτός από ΒΔ της χώρας) με υγρασία που θα δημιουργήσει μια σχετική δυσφορία.

Στις 27-28/9 ΒΔ της χώρας θα έχουν μια σχετική κακοκαιρία αλλά η υπόλοιπη χώρα θα έχει ηλιοφάνεια και ζέστη.

Η «έκπληξη έρχεται από εκείνες τις ημέρες και μετά, καθώς οι κρύες κατεβασιές από τις βόρειες χώρες θα «πιέσουν» ένα κύμα ζέστης από την Αφρική προς τη χώρα μας με επίκεντρο την Κρήτη που οι θερμοκρασίες μπορεί να αγγίξουν και τους 33-34 βαθμούς!

Διαβάστε ακόμη:

Έκτακτο! Μην πίνετε νερό απ΄ την βρύση- Ανακοίνωση του Δήμου

Το νησί «Δίψα» δίπλα στο Μαραθώνα και οι ναυαγοί

“Τίγρης του Κορωπίου”! Μπουρλότο – Τον έκαψε ζωντανό!!!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *