19/04/2024 4:49 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: ΄Οτι απέμεινε από την κατεδάφιση – Φάνηκε το λιμάνι (φωτό)

Μια άλλη τελείως διαφορετική εικόνα αντίκρισαν σήμερα το πρωί οι Ραφηνιώτες


Η κατεδάφιση του μαγαζιού πάνω από το λιμάνι της Ραφήνας, από τον Οργανισμό Λιμένος έγινε χθες και σήμερα η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική. Το μαγαζί δεν υφίσταται πλέον και όσοι περνούν από το πρωί από τη Βασ. Παύλου “χαζεύουν” πραγματικά με την εικόνα του λιμανιού και τα καράβια που πάνε κι έρχονται. Τι θα κάνει άραγε ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας τώρα; Θα μείνει έτσι ή θα δημιουργηθεί νέο κτίσμα;

Από χθες απόγευμα δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα, ενώ ότι είχε απομείνει τα μάζεψε το φορτηγό. Οριστικό τέλος για το κατάστημα, που βρισκόταν στην οδό Βασ. Παύλου, απέναντι από την πλατεία Ταχυδρομείου δίπλα στην Ψαροταβέρνα του Ντάλλα, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Ραφήνας.

Χθες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την κατεδάφιση του καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, είχε πάρει την απόφαση να κατεδαφιστεί το κατάστημα το οποίο βρισκόταν εδώ και πολλούς μήνες κλειστό.

Πλέον δεν έχει μείνει τίποτα από τον χώρο του καταστήματος. Ένα φορτηγό απομάκρυνε τα ξύλα, τα σίδερα και όλα όσα υπήρχαν στην κατασκευή.

Να θυμίσουμε πως η κατεδάφιση θεωρήθηκε αναγκαία όχι μόνο για την αισθητική αναβάθμιση του παραλιακού περιπάτου των επισκεπτών και χρηστών του λιμένα, αλλά και για λόγους δημόσιας ασφάλειας καθώς επίσης και για να συμμορφωθεί η ΟΛΡ Α.Ε με τα οριζόμενα στην απόφαση γνωμοδότησης του ΚΑΣ.

Πλέον αναμένουμε να μάθουμε πως θα αξιοποιηθεί ο συγκεκριμένος χώρος ή αν θα παραμείνει ελεύθερος για τους πολίτες ώστε να μπορούν κάνοντας την βόλτα τους, να αγναντεύουν και από εκείνο το σημείο το λιμάνι και τον Ευβοϊκό

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό είναι το μαγαζί που κατεδαφίζει ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας! Έβαλαν μπρος οι μπουλντόζες

Προαστιακός & Αττική Οδός: Πότε θα έρθουν στη Ραφήνα και πότε στο Λαύριο

Τι συμβαίνει με το ακατάλληλο νερό στην Αρτέμιδα;

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *