28/03/2024 11:03 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τροχαίο στη Λεωφ. Φλέμινγκ: Αγωνία για την ραφηνιώτισα – Συνελήφθη ο οδηγός

Πρόκειται για ηλικιωμένο, ο οποίος μετά το ατύχημα, έβαλε τη χτυπημένη γυναίκα σε ένα παγκάκι και τράπηκε σε φυγή


Σύμφωνα με νεότερα για το θέμα του τροχαίου που έγινε σήμερα το πρωί Παρασκευής 23/9, στη Ραφήνα, στη Λεωφόρο Φλέμινγκ όπου αυτοκίνητο παρέσυρε μια ηλικιωμένη γυναίκα και έφυγε, ο οδηγός του μαύρου χρώματος BMW συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ παράλληλα ο κόσμος ανησυχεί και αγωνία για την πορεία της υγείας της ραφηνιώτισας που χτυπήθηκε σοβαρά και ήδη έχει νοσηλευθεί σε νοσοκομείο.

Περαστικοί που περνούσαν από το σημείο του ατυχήματος, ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενώ κατάφεραν να συγκρατήσουν την πινακίδα του αυτοκινήτου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αστυνομία να κινηθεί άμεσα, να βρεί τον οδηγό του αυτοκινήτου και να τον συλλάβει. Πρόκειται για άνδρα ηλικιωμένο, ο οποίος μετά το ατύχημα, έβαλε τη χτυπημένη γυναίκα σε ένα παγκάκι, της χάϊδεψε το κεφάλι λέγοντας “καλά είσαι” και τράπηκε σε φυγή!

Μετά το “μπαμ” που ακούστηκε, αμέσως έτρεξαν όλοι όσοι βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο σημείο. Προσπάθησαν να συνεφέρουν την ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία από το σοκ σχεδόν δεν ανέπνεε, είχε αίματα στα πόδια, το σώμα της είναι γεμάτο μώλωπες και σύμφωνα με πληροφορίες το πιο ανησυχητικό είναι το αιμάτωμα που έχει στο κεφάλι. Αφού τις προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Παράλληλα όσοι γνώριζαν την άτυχη ραφηνιώτισα έτρεξαν να ειδοποιήσουν τους οικείους της, ενώ η πρώτη που έφθασε στο σημείο ήταν η κόρη της γιατί δουλεύει εκεί κοντά σε σούπερ μάρκετ. Η αγωνία όπως καταλαβάινετε είναι στο κόκκινο, μέχρι οι γιατροί να πουν ότι δεν έχει κανένα κίνδυνο η υγεία της. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και γρήγορα να γυρίσει σπίτι της.

Για την ιστορία να πούμε ότι σήμερα το πρωί η γυναίκα πήγε στο σούπερ μάρκετ και αφού τελείωσε με τα ψώνια θέλησε κρατώντας το καρότσι να διασχ΄΄ισει την Λεωφόρο Φλέμινγκ για να πάει σπίτι της. Εκεί ακριβώς ήταν που πέρασε ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW, μαύρου χρώματος όπου την παρέσυρε, την έσυρε αρκετά μέτρα  και την χτύπησε σοβαρά. Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατέβηκε από το αμάξι, την σήκωσε από το οδόστρωμα που είχε πέσει και την έβαλε να καθίσει σε ένα παγκάκι.

Μετά μπήκε πάλι στο αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή. Για κακή του τύχη όμως εκείνη την ώρα βρισκόταν απέναντι ένας νεαρός όπου είδε όλη τη σκηνή και κατέγραψε τον αριθμό από τις πινακίδες του αυτοκινήτου.

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα: ΄Οτι απέμεινε από την κατεδάφιση – Φάνηκε το λιμάνι (φωτό)

Αυτός είναι ο πιο ψυχρός πληρωμένος εκτελεστής! Τον βρήκαν “τσιμεντωμένο” στον Ωρωπό

Σημείο καρμανιόλα στο νεκροταφείο Σπάτων – Δύο τροχαία σε λίγες ημέρες

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *