20/04/2024 1:17 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θαν. Βισκαδουράκης: “Παρακολουθούμε τον κλέφτη που περνάει με το αυτοκίνητό μας τα διόδια όλης της χώρας”

"Πέρασε τα Οινόφυτα, πάει Λαμία, πάει Μάλγαρα. 4 το πρωί ήταν κάπου στην Καβάλα και 8 το πρωί πάει προς Αλεξανδρούπολη"


Δεν πίστευε στα μάτια του ο Θανάσης Βισκαδουράκης, όταν διαπίστωσε πως το αυτκίνητό του που είχε παρκάρει κάτω από το σπίτι του, έκανε φτερά. Κι όχι μόνο αυτό, παρακολουθούσε από το e-pass όλη τη διαδρομή που πήγαινε ο κλέφτης, από πόλη σε πόλη και από διόδια σε διόδια. Έφτασε μέχρι την Αλεξανδρούπολη!

Θύμα κλοπής έπεσε ο ηθοποιός. Άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό του κάτω από το σπίτι του στον Περισσό και μάλιστα ο Βισκαδουράκης βλέπει το όχημά του να ταξιδεύει στην Ελλάδα μέσα από το e –pass.

«Κατεβαίνω από το σπίτι για να πάω στο θέατρο και συνειδητοποιώ ότι 4:30 το απόγευμα λείπει το αυτοκίνητο. Μένω στον Περισσό. Νόμιζα πως είναι ψέμα, ότι βλέπω όνειρο. Έψαχνα από δω, έψαχνα από εκεί…Μπαίνω στο e-pass και βλέπω πως ο κύριος που μου το έχει κλέψει πέρασε τα Οινόφυτα, πάει Λαμία, πάει Μάλγαρα. 4 το πρωί ήταν κάπου στην Καβάλα και 8 το πρωί πάει προς Αλεξανδρούπολη. Πήγα στην αστυνομία. Δεν σταματάει να πληρώσει στα διόδια, περνάει σφαίρα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Παράλληλα η σύζυγός του, Κατερίνα, έκανε μια ορισμένη ανάρτηση στο Instagram καθώς έγραψε: «Ανήμποροι θεατές… Παρακολουθούμε τον κλέφτη που περνάει με το αυτοκίνητό μας τα διόδια όλης της χώρας… Με το αυτοκίνητό μας!!! Που έκλεψε κάτω από το σπίτι μας».

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα: ΄Οτι απέμεινε από την κατεδάφιση – Φάνηκε το λιμάνι (φωτό)

Αυτός είναι ο πιο ψυχρός πληρωμένος εκτελεστής! Τον βρήκαν “τσιμεντωμένο” στον Ωρωπό

Σημείο καρμανιόλα στο νεκροταφείο Σπάτων – Δύο τροχαία σε λίγες ημέρες

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *