16/04/2024 12:02 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Άσπα του Survivor ποζάρει γυμνή στον καθρέφτη και κάνει σεξ με τον σύντροφό της

Χάκερ της ζήτησαν 50.000 ευρώ - Η απάντησή της


Κακό πελά βρήκε η Άσπα Πρεδάρη του Survivor. Xάκερς παραβίασαν το κινητό τηε και της ζήτησαν 50.000 ευρώ, αλλιώς θα έβγαζαν στη φόρα φωτογραφίες που πόζαρε γυμνή και ροζ βίντεο με προσωπικές ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό της. Απ΄ότι φαίνεται το βίντεο το τράβηξαν οι ίδιοι, για δική τους χρήση φυσικά…

Σε κακή ψυχολογική είναι παίκτρια του πέμπτου κύκλου Survivor. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά διέρρευσαν φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές της στιγμές.

Στις φωτογραφίες φαίνεται να ποζάρει γυμνή στον καθρέφτη. Στο βίντεο έχει ερωτική επαφή με τον σύντροφο της. Το βίντεο επίσης φαίνεται ότι έχει τραβήξει το ζευγάρι εις γνώσιν του, για προσωπική του χρήση!

Η Άσπα Πρεδάρη είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια με τον Θωμά Βούζα. Η σχέση τους μετρά αρκετά χρόνια, αφού η πρώτη τους τρυφερή φωτογραφία ανέβηκε στο instagram το 2018.

Η ίδια έχει καταφύγει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να κατέβει το σχετικό υλικό. Οι αρχές εξετάζουν την υπόθεσή της, καθώς χάκερ απέκτησε πρόσβαση στο κινητό της.

Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε η εκπομπή #SuperΚατερίνα, άγνωστος της χάκαρε το προφίλ της και έκλεψε τα βίντεο. Στη συνέχεια την εκβίαζε και τις ζητούσε 50.000 ευρώ. Η ίδια τους είπε πως δεν έχει αυτά τα χρήματα και στη συνέχεια έστειλε τα βίντεο στην οικογένεια της. Τα παζάρια συνεχίστηκαν και η τιμή έπεσαν στα 1.500 ευρώ.

Για πολλές ημέρες ήταν σε συντετριμμένη, ενώ μιλώντας με τους ειδικούς ανέκτησε το προφίλ της και πίστευε πως κέρδισε. Ωστόσο, στη συνέχεια ο χάκερ διέρρευσε το βίντεο. Πλέον έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρεθεί ο χάκερ και να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

Η ίδια η πρώην παίκτρια του ριάλιτι πήρε εμμέσως θέση.

Μέσα από τον Instagram λογαριασμό της από τον οποίο διέγραψε όλες τις φωτογραφίες δημοσίευσε μία νέα και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ανεβάζω αυτήν την φωτογραφία όχι γιατί έχω όρεξη να ασχοληθώ ούτε για να πάρω like ούτε για ΤΙΠΟΤΑ!

Ο μόνος λόγος που το κάνω ειναι για να πω μέσω αυτού οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να μου παραβιάζει την προσωπική μου ζωή με το έτσι θέλω!”

Έτσι λοιπόν φέρεται να παραδέχεται ότι είναι η ίδια που πρωταγωνιστεί στο συγκεκριμένο βίντεο που διαδίδεται και φυσικά καλό θα είναι να τιμωρηθεί αυτός που μοίρασε το συγκεκριμένο υλικό!

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα: ΄Οτι απέμεινε από την κατεδάφιση – Φάνηκε το λιμάνι (φωτό)

Αυτός είναι ο πιο ψυχρός πληρωμένος εκτελεστής! Τον βρήκαν “τσιμεντωμένο” στον Ωρωπό

Σημείο καρμανιόλα στο νεκροταφείο Σπάτων – Δύο τροχαία σε λίγες ημέρες

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *