28/03/2024 3:58 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γέρακας: Tο FBI ψάχνει τους δολοφόνους της εκτέλεσης του 38χρονου στο βενζινάδικο

Η άκρη του κουβαριού φαίνεται ότι ξεκινάει από την Κύπρο


Ανεξιχνίαστη παραμένει, χωρίς κανένα ίχνος ανεύρεσης των δολοφόνων, φυσικών και ηθικών, από τις Ελληνικές αρχές η δολοφονία που έκαναν άγνωστοι στον ιδιοκτήτη πρατηρίων καυσίμων, Γιώργου Μήτσου λίγο μετά τις 8 το πρωί του Σαββάτου στις 18 Ιουνίου στη Λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Άρη Σπίνου που αναφέρει το edolio5 ήδη βρίσκονται στην Αθήνα 4 πράκτορες του FBI που για λόγους που εκείνοι γνωρίζουν καλά ερευνούν την υπόθεση μακριά από τα βλέματα αδιάκριτων.

Ο 38χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων, Γιώργος Μήτσου, έφτασε με το όχημα του, μία BMW αλεξίσφαιρη και την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το κατάστημα και βγήκε έξω από το όχημα, ένα βανάκι λευκό στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, τον πλησίασε και το θύμα δέχτηκε τα πυρά. Οι δράστες αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Η άκρη του κουβαριού φαίνεται ότι ξεκινάει από την Κύπρο ύστερα από την συνεργασία στρατηγικής σημασίας που έκανε ο όμιλος Μήτσου με την Κυπριακή εταιρεία Petrolina που αγόρασε την SILK OIL και η οικογένεια Μήτσου ανέλαβε την ανάπτυξη των πρατηρίων στην Ελλάδα. Θίχτηκαν συμφέροντα και ενοχλήθηκαν πολλοί.

Τα ίδια κέντρα που ενοχλήθηκαν από αυτήν την σύμπραξη διέρευσαν ότι η δολοφονία είναι αιτία ξεκαθαρίσματος λογαρισμών, γεγονός που δεν απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και ξετυλίγονται αυτές τις ημέρες με μεθοδικότητα και απόλυτη σιωπή.

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα: ΄Οτι απέμεινε από την κατεδάφιση – Φάνηκε το λιμάνι (φωτό)

Αυτός είναι ο πιο ψυχρός πληρωμένος εκτελεστής! Τον βρήκαν “τσιμεντωμένο” στον Ωρωπό

Σημείο καρμανιόλα στο νεκροταφείο Σπάτων – Δύο τροχαία σε λίγες ημέρες

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *