23/04/2024 6:04 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μπαράζ διαρρήξεων στο Πόρτο Ράφτη – Για μισή ώρα έλειπε και έκαναν το σπίτι άνω κάτω

Πρόκειται για την τρίτη διάρρηξη μέσα σε μια βδομάδα στον Λόφο των Καπεταναίων


Μπαράζ διαρρήξεων στο Πόρτο Ράφτη, όπου οι κλέφτες πλέον έχουν βάλι στο μάτι τα σπίτια των κατοίκων της περιοχής. Δύο περιπτώαεις καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο. Στην πρώτη έλειψε για μισή ώρα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κι όταν γύρισε τα είδε όλα άνω κάτω και στη δεύτερη  μπούκαραν μέσα σε σπίτι, αλλά δεν βρήκαν τίποτα…

Ωστόσο δεν λείπουν οι διαμαρτυρίες για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή. Υπάρχουν ελλείψεις στο δυναμικό της τοπικής αστυνομίας, δεν υπάρχει αστυνόμευση αφού δεν φθάνουν οι άνδρες να καλύψουν τα πόστα και η ομάδα ΔΙΑΣ τρέχει αλλά δυστυχώς δεν φθάνει. Όπως λέεν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι “που να πρωτοπάνε”.

Συγκεκριμένα όπως λέει ο ιδοκτήτης του σπιτιού που μπήκαν οι διαρρήκτες: “Κάτι πρέπει να γίνει στο Πόρτο Ράφτη να κινητοποιηθούν η αστυνομία, η ασφάλεια, η ομάδα ΔΙΑΣ, όλοι…  Για μισή ώρα έλειψα. μπήκαν μέσα μου κατέστρεψαν το σπίτι. Μέχρι και τις ντουλάπες ξήλωσαν…” (φωτό).

Στην άλλη περίπτωση που προείπαμε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αναφέρει: “Σήμερα μας άνοιξαν το σπίτι γιαδεύτερη φορά σε ένα χρόνο. Εννοείται δεν βρήκαν και δεν πήραν τίποτα παρά μόνο προκάλεσαν ζημιές αλουμίνια κτλ Και φυσικά υπάρχει  το ψυχολογικό, ότι μπήκαν στον χώρο σου…

Πρόκειται για την τρίτη διάρρηξη μέσα σε μια βδομάδα στον Λόφο των Καπεταναίων, πάνω κάτω την ίδια ώρα 20:00-21:00. Μπορεί να είναι και τυχαίο. Ειδοποιήθηκε το 100 αμέσως λόγω συναγερμού”.

Διαβάστε ακόμη:

Άννα Φόνσου: “Πήγα στο σπίτι του Γιώργου Μαρίνου στο Νέο Βουτζά, και τον βρήκα με… έμφραγμα”

Σεισμός ταρακούνησε τη Ραφήνα

Καιρός! Έρχεται η κακοκαιρία Bogdan – Πού θα “χτυπήσει”

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *