28/03/2024 10:14 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αγωνία για τον 25χρονο Θανάση που εξαφανίστηκε! Βρήκαν το αυτοκίνητό του στο Μαρκόπουλο

Έχει ύψος 1,80 μ., έχει 92 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια


Από την Κυριακή 25/9/2022 τις πρωινές ώρες, χάθηκαν τα ίχνη του. Ο 25χρονος Θανάσης Καλαματιανός εξαφανίστηκε από την περιοχή του Αλίμου, και το αυτοκίνητό του βρέθηκε στο Μαρκόπουλο. Από την ημέρα της εξαφάνισής του έχει σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό του και η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Θανάση Καλαματιανού στις 26/9/22 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Θανάσης Καλαματιανός έχει ύψος 1,80 μ., έχει 92 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Οδηγεί το με αρ. κυκλοφορίας ΙΡΡ 6283 αυτοκίνητο, μάρκας ΣΙΤΡΟΕΝ, μοντέλο C3, χρώματος λευκού.

Από μικτό κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαρκοπούλου και της ΕΠΟΜΕΑ Μαρκοπούλου – Κουβαρά βρέθηκε το αυτοκίνητο του στην περιοχή της Ευαγγελιστρίας…

Η ενδελεχής έρευνα στην περιοχή συνεχίζεται ….

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Διαβάστε ακόμη:

Γιάννης Πουλόπουλος: Το ξενοδοχείο στην Άνοιξη που του “έφαγε” τη ζωή (φωτό+βίντεο)

Εμπρησμός! Στις φλόγες αυτοκίνητο στο Μενίδι – Ποιοι το έκαψαν

Μπαράζ διαρρήξεων στο Πόρτο Ράφτη – Για μισή ώρα έλειπε και έκαναν το σπίτι άνω κάτω

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *