18/04/2024 9:01 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τραγωδία: Nεκρός και απανθρακωμένος ο αγνοούμενος 25χρονος Θανάσης

Τον βρήκαν στη Κερατέα καμένο, από τη μέση και κάτω!!!


Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του κλειδωμένο στο Μαρκόπολυο και μετέπειτα ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός και απανθρακωμένος σε κοντική απόσταση. Τραγική είναι η κατάληξη ενός νέου ανθρώπου (25 χρονών) από τον Άλιμο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής, -όπως σας έχουμε ενημερώσει από το anatolika24.gr- καθώς βρέθηκε καμένος σε ερημική περιοχή της Κερατέας.

Το χαμόγελο του παιδιού είχε εκδώσει missing alert και αφού εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του στην περιοχή του Μαρκοπούλου άρχισαν οι έρευνες. Κάποια στιγμή στις 2.30 ώρα το μεσημέρι της Κυριακής, εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού του Θανάση Καλαματιανού στην ευρύτερη περιοχή του Μαρκοπούλου.

Μετά την ανακοίνωση του missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, υπήρξαν ομάδες αναζήτησης από τον Δήμο Μακροπόυλου, από την Πολιτική Προστασία, τον Δήμο Σαρωνικού αλλά και από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.

Τελικά, το στίγμα εντοπίστηκε κάπου στο δάσος του Κουβαρά. Το μεσημέρι της Κυριακής οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο σε ένα ξέφωτο του βουνού, που από την πίσω πλευρά βρίσκεται η περιοχή της Κακής Θάλασσας στην Κερατέα.

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του κλειδωμένο και η έρευνα απλώθηκε, και το απόγευμα της περασμένης Τρίτης ο 25χρονος Θανάσης Καλαματιανός βρέθηκε νεκρός, και καμένος, από τη μέση και κάτω, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν απανθρακωμένος.

Διαβάστε ακόμη: 

Νέα Μάκρη: O «Mανόλης» του «Σασμού» είναι σε σχέση και δηλώνει ερωτευμένος

Τραγική κατάληξη! Βρέθηκε νεκρός στον Κουβαρά ο 25χρονος Θανάσης

Μενίδι: Δύο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ στο νοσοκομείο! Αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *