24/04/2024 5:08 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αθανάσιος Ζούτσος: Σε εκδήλωση για τους πυρόπληκτους της Παλλήνης, χόρεψε το «Βρέχει φωτιά στην στράτα μου»!

"Ενώ θα έπρεπε να είναι personα non grata, τον βλέπουμε να συνδιασκεδάζει και να μερακλώνεται»


Απύθμενο θράσος και παντελής έλλειψη ευαισθησίας. Ο ανεκδιήγητος Δήμαρχος κύριος Ζούτσος, δεν σεβάστηκε τον πόνο και την καταστροφή που επέφεραν οι πράξεις και οι παραλείψεις του από την πρόσφατη πυρκαϊά που κατέκαψε τον Δήμο στον οποίο ηγείται ο ίδιος και η Παράταξή του.

Απεναντίας, αποφάσισε να τρολλάρει (ειρωνευτεί) τα θύματα τής πολιτικής του ανεπάρκειας, διασκεδάζοντας (τις εντυπώσεις;), χορεύοντας και διατρανώνοντας στους παρισταμένους, πως η «στράτα» που έχει πάρει, ακολουθείται από έναν «πύρινο όλεθρο», που προφανώς έχει επίπτωση στις ζωές των ανθρώπων που του εμπιστεύθηκαν τις τύχες τους.

Προφανώς επίσης, για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, αυτό είναι γνωστό από καιρό. Όμως, αυτό που μας έκανε εντύπωση, ήταν η επιλογή του να χορέψει το συγκεκριμένο, εξαιρετικό κατά τ’ άλλα, ζεϊμπέκικο τραγούδι, με τον συγκεκριμένο στίχο. Η ασέβεια προς τα θύματα της πρόσφατης πυρκαϊάς, ήταν καταφανής και εξοργιστική.

Για την ιστορία να θυμίσουμε πάντως, πως όταν η Ρώμη καιγόταν, ο Νέρωνας διασκέδαζε μακριά από τα «αδιάκριτα» βλέμματα των Ρωμαίων πολιτών. Και ο νοών νοείτο.

Έντονη υπήρξε και η αντίδραση του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως του Δημοτικού Συμβουλίου, κυρίου Παναγιώτη Ν. Μερτύρη.

«Ενώ θα έπρεπε να είναι personα non grata, τον βλέπουμε να συνδιασκεδάζει και να «μερακλώνεται» στο « γλέντι» που «έστησε» ο Σ.Π.Α.Π για τους πυρόπληκτους του Δήμου μας, στον Δήμο μας.

«Συναυλία με τους αδελφούς Διονυσίου στην Παλλήνη για τους πυρόπληκτους της Παλλήνης!!!

Καταπληκτικοί και οι δύο!

Χαμός ….» γράφει στο χρονολόγιό του ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π.
Και καλά για τον κ. Σιώμο μόνο επαινετικά μπορούμε να μιλήσουμε για τους αγώνες που δίνει, προκειμένου να διασωθεί ότι έχει απομείνει στο Πεντελικό όρος, αλλά ο Δήμαρχος Παλλήνης;

Να «συνδιασκεδάζει» με τον Περιφερειάρχη, ενώ μέχρι πρότινος τον κατηγορούσε για τις ευθύνες του με τις ρεματιές, ως πρώτιστες αιτίες στις πρόσφατες πυρκαγιές;
70 σπίτια κύριοι και ακόμα τα «κάρβουνα αχνίζουν».

Δεν θα αποστασιοποιηθείτε με τα γλεντάκια, τις φρούδες υποσχέσεις και τα ταξίματα.

Όμως η Αναλγησία ή έλλειψης τσίπας εκ μέρους του Δήμαρχου Παλλήνης δεν έχει πάτο. Να χορεύει το «βρέχει φωτιά στη στράτα μου…» στη πρωτοβουλία Σιώμου;

Πράγματι η αποδοχή των στίχων που σε μεράκλωσαν αγαπητέ, ταιριάζουν κουφέτο με την πρόσφατη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ αλλά κτυπούν κακόηχα στα δικά μας αυτιά και εννοείται σε όσους καταστράφηκαν, από την ανυπαρξία της Πολιτικής σου Προστασίας και της διοίκησής σου.

Σου διέφυγε πολύ γρήγορα ως φαίνεται, για να το ρίχνεις στους χορούς, πως πιο πέρα στον Δήμο σου, υπάρχει πόνος και καταστροφή.

Πιστεύετε, εσύ και οι ακόλουθοί σου, πως η μνήμες είναι τόσο κοντές;

Νομίζετε πως θα παρασύρετε τον κόσμο με παντεσπάνια;

70 σπίτια καμένα και ισάριθμες οικογένειες φίλων, άστεγοι!

Τι να λέμε; Ντροπή σας!!!»

Γραφείο Τύπου

Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη – Πόλεις Που Αγαπάς Να Ζεις

Διαβάστε ακόμη: 

Θλίψη! Έφυγε από την ζωή ο Σταμάτης Κόκοτας – Άφησε την τελευταία του πνοή στο Ασκληπιείο Βούλας

Αρτέμιδα: “Αγαπημένε Στέλιο, μας άφησες νωρίς…”

Στο Λαύριο το πρώτο υδατοδρόμιο της Αττικής – Φύγαμε για Κυκλάδες

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *