08/12/2023 1:57 μμ

Μεγάλη χασισοφυτεία με 720 δενδρύλλια στην Αρτέμιδα!

Τα ναρκωτικά κατέληγαν για πώληση δίπλα και μέσα στον χώρο της Πολυτεχνειούπολης


Αποκάλυψη για μεγάλη χασισοφυτεία στην Αρτέμιδα, στην περιοχή Λίμνη Αλικής έκανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος. Η ποσότητα των ναρκωτικών από τα 720 δενδρύλλια, κατέληγε για πώληση δίπλα και μέσα στον χώρο της Πολυτεχνειούπολης.

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την δράση της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης.

Όπως αποκάλυψε στο LIVE NEWS ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν βρει συνδέσεις της μαφίας της Πολυτεχνειούπολης με ναρκωτικά ήδη από το 2019.

Πιο συγκεκριμένα, τον Ιούνιο του 2019, είχε ανακαλυφθεί μεγάλη χασισοφυτεία στην Αρτέμιδα, στην περιοχή Λίμνη Αλικής, με τις Αρχές να έχουν πληροφορίες ότι η ποσότητα των ναρκωτικών από τα 720 δενδρύλλια, κατέληγε για πώληση δίπλα και μέσα στον χώρο της Πολυτεχνειούπολης.

Επιπλέον, τον Μάρτιο του 2020 σε σπίτι 36χρονου αλλοδαπού στο Παγκράτι, βρέθηκαν 29 κιλά χασίς και ανακαλύφθηκε η σχέση του με τη μαφία της Πολυτεχνειούπολης, καθώς προωθούσε τα ναρκωτικά στον ευρύτερο χώρο των εστιών.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως τον Ιανουάριο του 2021, οι αστυνομικοί είχαν ανακαλύψει κοντά στις εστίες κρυμμένα ναρκωτικά σε δέντρα, υδρορροές και εντός ενός εγκαταλελειμμένου βαν.

Διαβάστε ακόμη: 

Αθανάσιος Ζούτσος: Σε εκδήλωση για τους πυρόπληκτους της Παλλήνης, χόρεψε το «Βρέχει φωτιά στην στράτα μου»!

Αρτέμιδα: Μπαμπάς και γιος πήραν στο κυνήγι διαρρήκτη!

Aνατολική Αττική: Αυτές είναι οι τιμές στα ενοίκια – Ποιές περιοχές είναι στα ύψη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *