24/04/2024 5:15 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ύποπτη μηχανή έκανε βόλτες ξημερώματα στον Μαραθώνα!

Εντοπίστηκε στο Καλέντζι στις 3:00 τα ξημερώματα να κινείται με σβηστά τα φώτα, και κοντά στο προαύλιο της εκκλησίας


Ύποπτη μηχανή με δύο επιβαίνοντες έκανε βόλτες τα ξημερώματα της Τρίτης στον Μαραθώνα και συγκεκριμένα στο Καλέντζι, προκαλώνατας ανησυχία και φόβο στους κατοίκους. Οι άγνωστοι κυκλοφορούσαν με σβηστά τα φωτα εντός του οικισμού και κοντά στο προαύλιο της εκκλησίας. Οι κινήσεις τους προκάλεσαν υποψίες λόγω της προχωρημένης ώρας αλλά και του χθεσινού περιστατικού με το ύποπτο αυτοκίνητο!

Περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα, εντοπίστηκε μηχανή με δύο επιβαίνοντες να κινείται ύποπτα και με σβηστά τα φώτα, εντός του οικισμού και κοντά στο προαύλιο της εκκλησίας. Η μηχανή εγκλωβίστηκε από τους άνδρες που έχουν αναλάβει την φύλαξη της περιοχής και ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία.

Το περίεργο αυτό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στην όλη κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην ευρύτερη περιοχή, ενώ αυξάνονται οι υποψίες μετά τα όσα έχουν συμβεί με τις διαρρήξεις σπιτιών στο Μάτι αλλά και τη διάρρηξη στον «Ροδινό» στο Ζούμπερι, όπου πήραν φαγώσιμα και χρήματα.

Τα τελευταία δέκα χρόνια και με πρωτοβουλία του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Καλεντζίου, ένα τζιπάκι με άνδρες φύλαξης κάνει περιπολίες τα βράδια και συγκεκριμένα από τις 11 έως τις 6 το πρωί και σε περίπτωση που υπάρξει κάτι ύποπτο, ενημερώνεται η αστυνομία.

Ο Σύλλογος της περιοχής καλεί τους κατοίκους να είναι προσεκτικοί και σε επιφυλακή και όσοι διαθέτουν σκυλιά να τα αφήνουν ελεύθερα στους κήπους ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες.

Να θυμίσουμε πως ανάστατοι είναι και οι κάτοικοι σε Νέα Μάκρη και Μαραθώνα, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες για ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας peugeot, το οποίο κινείται ύποπτα στην περιοχή.

Διαβάστε ακόμη: 

Αθανάσιος Ζούτσος: Σε εκδήλωση για τους πυρόπληκτους της Παλλήνης, χόρεψε το «Βρέχει φωτιά στην στράτα μου»!

Προσοχή! Υποπτο αυτοκίνητο κυκλοφορεί στην περιοχή του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης

H πλατεία Λαυρίου τη δεκαετία του ΄70

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *